foto

Peter Facinelli

  • nar. 26.11.1973 (45 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Peter Facinelli
    United Talent Agency
    9560 Wilshire Blvd.
    Suite 500
    Beverly Hills, CA 90212-2401
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2018 Asher
2017 Heartthrob
In the Absence of Good Men
Svatba na divoko
2015 Walter
2014 Mrazák
2013 The Damned
2012 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2011 Loosies
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2010 Twilight sága: Zatmění
2009 Twilight sága: Nový měsíc
2008 Hledá se Amanda
Stmívání
2007 Lily
That Guy
2006 Arc
Cesta na vrchol světa (TV film)
Lather Effect, The
Muž bez stínu 2
2005 Chloe
Enfants terribles
2002 Král Škorpión
2001 Kluci v mém životě
Rennie's Landing
Zkouška věrnosti
2000 Honest
Ropewalk
Supernova
1999 Blue Ridge Fall
Bomba kšeft
1998 Kariéristi
Poslední mejdan
Vítejte v Hollywoodu
Zapadákov
1997 Touch Me
1996 After Jimmy (TV film)
An Unfinished Affair (TV film)
Calm at Sunset (TV film)
Foxfire
1995 Angela
Cena lásky (TV film)

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Most Wanted (E18)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Hoax (S01E22)
Vendeta (S01E20)
Zbrojnice (S01E17)
další epizody (6)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Zázrak (S01E08)
2016 Supergirl (TV seriál)
Better Angels (S01E20)
Myriad (S01E19)
Falling (S01E16)
další epizody (8)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Real World (E13)
Bug Out (E12)
Gingerbread (E11)
další epizody (13)
Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Human for a Day (S01E07)
Red Faced (S01E06)
další epizody (6)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Cooper odchází (S07E05)
Milé dámy (S07E04)
Kmotrovství (S07E03)
další epizody (5)
2014 Glee (TV seriál)
Frenemies (S05E09)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Let (S06E12)
Sesterství (S06E11)
Sidecar a spermicid (S06E10)
další epizody (12)
2013 Glee (TV seriál)
The End of Twerk (S05E05)
Tina in the Sky with Diamonds (S05E02)
Love, Love, Love (S05E01)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Zapomeň na to (S05E08)
další epizody (10)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
Horká a studená (S04E08)
další epizody (10)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (12)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (12)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
další epizody (12)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Enemies (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Roger 'n' Me (S02E13)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Píseň našeho života (S05E08)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Atomový kryt (S04E11)
Temný les (S04E10)
další epizody (8)
2002 Fastlane (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Performance (S05E14)

Dokumentární

2018 I, Douglas Fairbanks (TV film)

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Made in Hollywood (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Christina Perri - A Thousand Years (hudební videoklip) - a.z.
2010 Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) (hudební videoklip) - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Chico Blanco, El
2011 Accidentally in Love (TV film)
Loosies

Režijní filmografie

Filmy

2018 Breaking & Exiting

TV seriály

2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(64)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace