foto

James Parks

  • nar. 16.11.1968 (48 let)
    Ventura County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Palominas
The Summoning
2015 Hard Ride, The
Osm hrozných
2014 Child of Grace
2013 The Elevator: Three Minutes Can Change Your Life
2012 Nespoutaný Django
2011 Krvavý stát
2010 Amigo
Rubber
Street Poet
2008 Temné svědomí
Three Priests
2007 Fighting Words
Grindhouse: Auto zabiják
2006 Darkroom, The
Eight Days to Live (TV film)
Islander
Odposlech
Trailer Talk
2005 Daltry Kelhůn
House of the Dead 2 (TV film)
2004 Kill Bill 2
2003 Kill Bill
2002 Krokodýl 2
2000 $pent
1999 Od soumraku do úsvitu 2
Znáš mé jméno (TV film)
1997 Frankensteinův dům (TV film)
Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Apollo 11 (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1992 Twin Peaks
1991 Kovboj Conagher (TV film)
Line of Fire: The Morris Dees Story (TV film)
1990 Slepá pomsta (TV film)

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
Scalps (E10)
The Prophecy (E09)
Honey Hunt (E08)
další epizody (10)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Když mě miluješ, tak proč umírám? (S04E03)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
První ochutnávka (S01E02)
Podivná láska (S01E01)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
2006 Jericho (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka v poušti (S01E17)
2005 Threshold (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Severka (S03E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Záchranný člun (S07E06)
2002 Akta X (TV seriál)
Původ (S09E09)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Skluzavka (S03E03)
1995 JAG (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace