foto

John Vernon

  • nar. 24.2.1932
    Zehner, Saskatchewan, Kanada
  • zem. 1.2.2005 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Delgo
2003 Where Are They Now?: A Delta Alumni Update
2002 Andělé pomsty
Dámy nebo nedá mi?
Welcome to America
2000 Stageghost
1997 You're Still Not Fooling Anybody - a.z.
1995 Gnomes Great Adventure, The
Malicious
Rodina policajtů (TV film)
1994 Detektiv Janek: Utajené vzpomínky (TV film)
Farmáři (TV film)
Paris or Somewhere (TV film)
Rukojmím na jeden den (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Někdo to rád studené
1992 Wojeck - útěk před plameny (TV film)
1991 Žena, která zhřešila (TV film)
1990 Object of Desire
1989 Afganistan - The last war bus (L'ultimo bus di guerra)
Mob Story
W.B., Blue and the Bean
1988 Dixie Lanes
Dostanu tě, syčáku
Klauni zabijáci
Neznámý smrtonoš
Two Men (TV film)
Zběsilý
1987 Ernest na táboře
Inseminátor
Nightstick (TV film)
Poslední expozice
1986 Fuzz Bucket (TV film)
1985 Americká zmrzlina
Kriminál
1984 Divoké ulice
Euer Weg führt durch die Hölle
Krev těch druhých
1983 Curtains
Peklo za mřížemi
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1981 Heavy Metal
1980 Fantastica
Herbie a poklad Inků
It Rained All Night the Day I Left
The Kinky Coaches and the Pom Pom Pussycats
1979 Bratři Sackettové (TV film)
1978 Angela
Zvěřinec časopisu National Lampoon
1977 Golden Rendezvous
Mary Jane Harper Cried Last Night (TV film)
Uncanny, The
Zvláštní den
1976 Drum
Journey
Psanec Josey Wales
1975 Barbary Coast (TV film)
Brannigan
Impostor, The (TV film)
Matt Helm (TV film)
Swiss Family Robinson, The (TV film)
1974 Mousey (TV film)
Okamžik vyzrazení
Questor Tapes, The (TV film)
Sladký film
Virginia Hill Story, The (TV film)
W
1973 Charley Varrick
Hunter (TV film)
The Six Million Dollar Man: The Solid Gold Kidnapping (TV film)
1972 Klíčem je strach
1971 Drsný Harry
Escape (TV film)
Face-Off
Ještě jeden vlak k vyloupení
1969 Justine
Topaz
Trial Run (TV film)
Willie Boy
1967 Bez okolků
1962 Alexander Galt: The Stubborn Idealist
Georges-Étienne Cartier: The Lion of Québec
1960 Julius Caesar (TV film)
1959 A Day in the Night of Jonathan Mole
1957 The Harvest
1956 1984
Go to Blazes

TV seriály

2001 Grim & Evil (TV seriál)
1998 Pinky, Elmyra & the Brain (TV seriál)
1996 The Incredible Hulk (TV seriál)
1995 Legend (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Rodinné pouto (S03E19)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Second Chance (S03E02)
Bane (S03E01)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Paging the Crime Doctor (S02E05)
Shadow of the Bat: Part I (S02E01)
The Man Who Killed Batman (S01E49)
Odpadlík (TV seriál)
Řev džungle (S01E11)
1992 Batman (TV seriál)
Vendetta (S01E21)
Two-Face: Part II (S01E18)
Two-Face: Part I (S01E17)
další epizody (4)
Dinosaurové (TV seriál)
Blahodárná sopka (S02E15)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Seance (S04E04)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež královského rubínu (S03E09)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Španělská krev (S02E02)
Knight Rider (TV seriál)
V moci voodoo (S04E21)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Hail to the Chief (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Hozená rukavice (S01E04)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Fakulta plná skandálů (S02E04)
1984 Airwolf (TV seriál)
Call to Glory (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Úkol hodný rytíře (S02E18)
1983 A-Team (TV seriál)
Automan (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Modrá a šedá (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
Delta House (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Dee Time (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Captain America (TV seriál)
Hulk (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
Marvel Superheroes, The (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Sub-Mariner (TV seriál)
Wojeck (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
1958 The Unforeseen (TV seriál)
1957 Hawkeye and the Last of the Mohicans (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)

Dokumentární

2009 Zdvojení
2000 Hollywood Remembers Lee Marvin (TV film) - a.z.
1964 A nikdo mi nezamával

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky