foto

Halka Třešňáková

  • nar. 24.2.1972 (45 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Halka Třešňáková je z umělecké rodiny. Otec, známý písničkář Vlasta Třešňák a matka výtvarnice Marcela Třebická. Ve svých jedenácti letech v roce 1983 pod nátlakem okolností režimu emigrovala se svou matkou a bratry do Německa. Po revoluci se vrací zpátky do Československa. Vystudovala nově otevřenou Katedru nonverbálního divadla a komedie HAMU v Praze. Stala se přední uznávanou představitelkou alternativního pohybového divadla. Spolupracuje s profesionálními činoherními kluby jako pohybový poradce a choreograf.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kozy léčí (TV film)
Mars
2016 Dechovka (divadelní záznam)
Polednice
Smrt válce (studentský film)
2012 Ve stínu
2009 Zoufalci
2005 Svatyně (studentský film)
2000 Best Before the End (studentský film)
Hlas v telefonu (studentský film)

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Záskok (S02E02)
2014 Clona (TV seriál)
První oheň (E02)

Dokumentární

2013 Liebe Indigo
2009 Jan Hus - mše za tři mrtvé muže
2008 Efekt přihlížejícího (TV film)

TV pořady

2017 Kancelář Blaník (TV pořad)
Zeman, Trump & Comp. (2) (S05E17)
Zeman, Trump & Comp. (1) (S05E16)
??? Na Hrad !!! (S05E14)
další epizody (15)
2016 Kancelář Blaník (TV pořad)
Mikuláš (S05E01)
熊猫获胜 ! (S04E14)
Čapí hnízdo (S04E13)
další epizody (14)
2015 Kancelář Blaník (TV pořad)
Tony is back (S04E01)
Chráněná dílna (S03E17)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
další epizody (16)
2014 Kancelář Blaník (TV pořad)
Štědrý sen (S02E13)
Prostě Krnda (S02E12)
První máma (2) (S02E11)
další epizody (27)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace