foto

Zdeněk Patočka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Případ pro rybáře (TV film)
2008 BrainStorm (TV film)
2007 Operace Silver A (TV film)
Tři životy (TV film)
Začarovaná láska (TV film)
2006 Poslední kouzlo (TV film)
2005 Anděl Páně
Povodeň (TV film)
2004 Smetanový svět (TV film)
2003 Probuzená skála (TV film)
2002 Dalších deset minut II.
2001 O víle Arnoštce (TV film)
Vůně vanilky (TV film)
1999 Nepolíbená
Píseň o lítosti (TV film)
1998 Poklad pana H. (TV film)
1997 Romeo, Julie a tma (TV film)
1996 Ceremoniář
Lotrando a Zubejda
1995 Tvůj svět (studentský film)
1994 Saturnin
1993 Nesmrtelná teta
1990 Nemocný bílý slon
Pražákům, těm je hej
1989 Strašidlo cantervillské (TV film)
1988 Třetí táta (TV film)
1985 Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. (TV film)
Mít někoho do deště (TV film)
1983 Dlouhý čas loučení (TV film)

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Střelba naslepo (S04E08)
Pomsta (S04E03)
Ztracený a nenalezený (S03E50)
další epizody (9)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Kompas pro tatínka (E16)
A je to v kufru! (E15)
Konečně zase spolu (E14)
další epizody (16)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Setkání s hvězdou (TV seriál)
Dagmar Havlová (E04)
Jana Hlaváčová (E02)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zmizení herce Bendy (E02)
2009 Poste restante (TV seriál)
Poste restante (E07)
Zase doma (E06)
Přepadení (E05)
další epizody (7)
Ďáblova lest (TV seriál)
Brána nebes (E03)
Vražedný kód (E02)
Noc hadů (E01)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)
Upratovačka (S05E11)
Dvě plus jeden (S05E10)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer navrátilce V. (S02E08)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
Reparát (S02E06)
další epizody (5)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Veselka (E09)
Lom (E07)
Kozácká vodka (E05)
další epizody (4)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Pokoj lidem dobré vůle (E04)
další epizody (6)
Saturnin (TV seriál)
1991 Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Štědrý večer paní Hůlové (E04)
Sousto (E03)
Siláci (E01)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1985 Třetí patro (TV seriál)
Mistr (E06)
Hrdlička (E05)
Patent (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2017 Modrá krev (TV seriál)
Sternbergové (E04)
Schwarzenbergové (E03)
Czerninové (E02)
2014 Bohové a mýty staré Evropy (TV seriál)
Tři pruty Svatoplukovy (E13)
Burgundi, potomci Nibelungů? (E12)
Zázrak zvaný gotika (E11)
další epizody (13)
Zapadlí evangelíci (TV seriál)
Řeč skla (E05)
Síla slova a země (E04)
Modlitba pro Veliko Srediště (E03)
další epizody (5)
2010 Bohové a hrdinové antických mýtů (TV seriál)
Helios, Faetón a ostrov boha slunce (E13)
Romulus a Remus (E12)
Aeneovo bloudění (E11)
další epizody (13)
2006 Doktorka přes divadlo (TV film)
Manželské etudy po dvaceti letech (TV seriál)
Ivana a Václav (E06)
Marcela a Jiří (E05)
Zuzana a Stanislav (E04)
další epizody (6)
Marcela
Paměť 20. století: Události Pavla Štechy (TV film)
2004 Návrat do neobyčejných let (TV film)
2001 Bára B. (LIVE) (TV film)
Forte a Piana (TV film)
Hitler, Stalin a já (TV film)
Rozkoš bez rizika (TV film)
V pasti
1999 Zdravý nemocný Vlastimilený Brodský
Člověk a čas 1: Deset let v životě mladého muže (TV film)
1997 Sladké století (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

1995 GENUS (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Nemocný bílý slon
1988 Vlastně se nic nestalo

TV seriály

1985 Třetí patro (TV seriál)
Dopis (E03)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Zapadlí evangelíci (TV seriál)
Řeč skla (E05)
Síla slova a země (E04)
Modlitba pro Veliko Srediště (E03)
další epizody (5)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Zapadlí evangelíci (TV seriál)
Řeč skla (E05)
Síla slova a země (E04)
Modlitba pro Veliko Srediště (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace