foto

E.E. Bell

  • nar. 27.12.1955 (61 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec celým jménem Edward Earle Bell se narodil 27. prosince 1955. Je milovník hudby, v mládí byl členem v kapely, kde získal přezdívku Ed Bell. Jako herec měl problém se prosadit. Důkazem je, že po účinkování v seriálu Diff'rent Strokes celkem pěl let nezískal žádnou roli. Uspěl v roce 1990 a od té doby pravidelně hraje v televizi.

Je především televizní herec, ale měl příležitost spolupracovat na filmech jako jsou Air Force One (1997), Zapomeň na Paříž (1995), Můj auťák brouk (2005) Těsně vedle (2007) nebo Voda pro slony (2011). Jeho první rolí byl Ralph v televizním filmu Herndon (1983). Následovaly pak seriály jako jsou: Diff'rent Strokes, To je vražda napsala, Na zdraví a film Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela (1991) V roce 1993 nastává zlom v jeho kariéře. Získává totiž roli Boba Rooneyho v seriálu Ženatý se Závazky. Tu si celkem zahrál ve 23. epizodách. Bob Rooney je Alův soused, kámoš a další člen Ne Madam! Jeho největší kámoš je Ike.

Po seriálu Ženatý se Závazky hraje epizodní role v dalších seriálech. Můžeme uvést: Hráči, Lovec z podsvětí, JAG, Západní křídlo, Beze stopy, Las Vegas: Kasino, Jmenuju se Earl, Sběratelé kostí, Jak jsem poznal vaši matku, Dr. House, Glee nebo Mentalista.

V roce 1998 měl s kapelou Whooligans živé vystoupení v Long Beach v Kalifornii. Whooligans jsou irsko - americká folková kapela.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ave, Caesar!
Underwater Upside Down
2015 Maják
The Funhouse Massacre
2013 Dean Slater: Resident Advisor
2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
Voda pro slony
2008 Vyprahlá prérie
2007 Polibte nevěstu
Těsně vedle
2005 Můj auťák Brouk
3 Wise Women
2004 I Am Stamos
2001 Thank You, Good Night
61* (TV film)
2000 Big Brother Trouble
1999 Bouřka
1998 Můj obr
1997 Air Force One
Lewis, Clark a George
Medvědí hora
1995 Ice Cream Man
Zapomeň na Paříž
1993 Eight Hundred Leagues Down the Amazon
Vraždy černé vdovy (TV film)
1992 Yesterday Today (TV film)
1991 Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
Vražedná vize (TV film)

TV seriály

2012 Belle's (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pravda nebo zvěř (S05E19)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Věci (S02E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Stážistka ve spalovně (S03E06)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Amanda Show, The (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 House Rules (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
One World (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1993 A League of Their Own (TV seriál)
Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
Xuxa (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Herndon (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2001 Married... with Children: The E! True Hollywood Story (TV film)
1994 Abbott and Costello Meet Jerry Seinfeld (TV film)

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace