foto

Miroslava Pleštilová

  • nar. 27.1.1966 (51 let)
    Liberec, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Láska za milion
2010 Bludičky (TV film)
2009 Smrť ministra (TV film)
2008 Šejdrem (TV film)
2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
2003 ...a stoupej do slunce! (TV film)
1998 Tanec kolem zlatého vejce (TV film)
Třikrát život, třikrát smrt (TV film)
1997 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam)
Ukradený automobil (TV film)
1996 Edgar (studentský film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (71)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace