foto

Henri Decaë

  • nar. 31.7.1915
    Saint-Denis, Seine-Saint-Denis, Île-de-France, Francie
  • zem. 7.3.1987 (71 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1987 Riviera (TV film)
1984 Parents ne sont pas simples cette année, Les
Pomsta opeřeného hada
1983 Bez šance
Pozor! Je vaše žena jen vaše žena?
Été de nos 15 ans, L'
1981 Je to rozumné?
Profesionál
1980 Inspektor Popleta
Kašpárek
Ostrov
Rána deštníkem
1979 Policajt nebo rošťák
The Hard Way (TV film)
Téměř dokonalá aféra
1978 Hoši z Brazílie
Ils sont fous ces sorciers
1977 Bobby Deerfield
Point de mire, Le
Smrt darebáka
1976 Sedm dní v Japonsku
1975 Isabelle devant le désir
Náhradník
Operace "Daybreak"
1974 Hořčice mi stoupá do nosu
1973 Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
Dva lidé
Rabín Jákob
1972 Le droit d'aimer
1971 Jo
Pošetilost mocných
The Light at the Edge of the World
1970 Hello-Goodbye
Jediná hra
Osudový kruh
1969 Hájili jsme hrad
Sicilský klan
1967 Komedianti
Noc generálů
Samuraj
Zloděj z Paříže
Ďábelsky Váš
1966 Hotel Paradiso
1965 Smolař
Viva Maria!
1964 Kočky
La Ronde
Víkend na Zuydcoote
Černý Tulipán
1963 Den a hodina
Dragées au poivre
Nejstarší Fercheaux
Porteuse de pain, La
1962 Eva
Les sept péchés capitaux
Neděle ve Ville d'Avray
1961 Jaká slast žít
Kněz Léon Morin
Soukromý život
1960 Hezké holky
V plném slunci
1959 Bratranci
La Sentence
Na dva západy
Nikdo mne nemá rád
Un témoin dans la ville
1958 Désir mène les hommes, Le
Krásný Serge
Milenci
Výtah na popraviště
1957 S.O.S. Noronha
1956 Bob hazardér
1952 Au coeur de la Casbah
1951 Bertrand coeur de lion
Si ça vous chante
1950 Hrozné děti
1949 Mlčení moře

Dokumentární

1955 Crèvecoeur
1954 Navigation marchande atlantique
1951 Course de taureaux, La

Herecká filmografie

Dokumentární

1964 Chroniques de France (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace