Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Zajímavosti k filmům (31)

Jak jsem poznal vaši matku - Rvačka

Jak jsem poznal vaši matku - Rvačka (2008) (epizoda)

V této epizodě se v menší roli objeví Jorge Garcia, známý ze seriálu Ztraceni (od r. 2004). Jeho postava nadiktuje telefonní číslo 4 8 15 16 23 42, což je odkaz na zmíněný seriál, kde tato čísla hrají velkou roli. Při rozhovoru s Barneym (Neil Patrick Harris) také prohlašuje: "Byl jsem na tom ostrově celou věčnost."

Čarodějky

Čarodějky (1998) (seriál)

Všechny čtyři sestry mají jméno začínající na "P".

Zombieland

Zombieland (2009)

Stejné hledání Twinkies na konci civilizace se objevilo v seriálu Griffinovi (od r. 1999), konkrétně ve třetím dílu druhé série Tě prásk (1999).

Tucker & Dale vs. Zlo

Tucker & Dale vs. Zlo (2010)

Magnum, ze kterého začal Chad (Jesse Moss) střílet na Tuckera (Alan Tudyk) a Dala (Tyler Labine), má pouze šest komor na náboje. Chud jich ovšem před dalším nabitím vystřílel čtrnáct.

X-Men 2

X-Men 2 (2003)

Mezi původním komiksem a filmovým zpracováním lze najít řadu rozdílů. Například v předloze byl Nightcrawler teenager, zatímco ve filmové verzi je dospělý muž (Alan Cumming).

X-Men

X-Men (2000)

Mezi původními komiksy a filmovým zpracováním lze najít řadu rozdílů. Například v komiksovém světě se Rogue (ve filmu Anna Paquin) přidala na čas k Magnetovi (Ian McKellen).

Závada Blair Witch

Závada Blair Witch (2000) (TV film)

Vedle hororu Záhada Blair Witch (1999) lze v parodii najít odkaz na klasický Teleshoping nebo na pokračování filmových sérií Pátek třináctého a Vřískot.

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Ve scéně, kdy jde Frodo (Elijah Wood) domů z hospody, není sebemenší vítr. V následující scéně doma, kdy má otevřené okno, však fouká vítr tak silně, že z toho létají papíry na Bilbově (Ian Holm) stole.

Percy Jackson: Zloděj blesku

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010)

Mezi filmovou verzí a knižní předlohou lze najít několik rozdílů. V knize například chodí Percy (Logan Lerman) do internátní školy pro problémové děti, zatímco ve filmu navštěvuje běžnou školu.

Řekni, kdo tě zabil

Řekni, kdo tě zabil (2007) (seriál)

V 7. epizodě 2. série s názvem "Bohatým brát" se malý Ned (Field Cate) pokouší oživit hada a králíka svého indského kamaráda. Oživuje je na hromadě suchého listí, které však navzdory předešlým tvrzením při doteku s Nedem (Lee Pace) zůstalo stále suché.

Griffinovi - Útěk z vězení není sranda

Griffinovi - Útěk z vězení není sranda (2005) (epizoda)

V epizodě je možné si všimnout, že ve chvíli, kdy Joe objeví Griffinovy v Čínské čtvrti, má na sobě Peter jen sumo trenýrky. V následující scéně má však svůj běžný oblek.

Reklama