Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Najprv som chcel dať jednu hviezdičku, ani neviem začo. Potom sa objavil Mel Brooks (ktorého neznášam) a zrazil to na nulu. Keď ale prišiel záver, rozhodol som sa pre tú jednu, pretože na tom menení ksichtov som sa fakt schuti zasmial. Asi som vadný. PS: Odporúčam sledovať s českým dabingom. Ten tej debilite a trápnosti dodáva ešte ďalší rozmer. "Ty svudnice! Podraznice, dvoutaktní chtivice, perverzní milovnice, chlupatice jak čepice!” ()

tomtomtoma odpad!

všechny recenze uživatele

Obzvláště nepovedená parodie na horory, kde nosnou linií je předělané Mlčení jehňátek a slavné Psycho. Vtipy a gagy nejsou nejpovedenější a většinou překračují hranici trapnosti. Pátrání po masovém vrahovi, ze kterého se vyklube nepovedená pošetilost až hloupá taškařice. A nepomůže tomu přítomnost ani takových osobností režisérské branže, jako Mel Brooks, John Landis a John Carpenter. Z rolí: schizofrenik a vrah Antonio Motel (sám režisér Ezio Greggio), se svým ponurým slavným domem, psychopatický kanibal Dr. Animal Cannibal Pizza (Dom DeLuise), porušující i zákony gravitace, agent FBI Jo Dee Fostar (Billy Zane), pátrající po vrahovi, Fosterova snoubenka Jane Wine (Charlene Tilton), využívající příležitost k tučné krádeži, její sestra Lily (půvabná Joanna Pacula), pátrající společně s Fosterem, soukromý detektiv Martin Balsam (Martin Balsam), který je vrahovi nebezpečně na stopě, Fosterův šéf Pete Putrid (Stuart Pankin), se zažívacím problémem, pomáhající Ranger (John Astin), s rysem rodiny Adamsovy, černý Švéd Olaf (Bubba Smith), Janin okradený šéf Laurel (Rip Taylor), a Motelova matka (Shelley Winters). Nepřineslo to, co mělo. Naopak to bylo až utrpení, něco takového sledovat. ()

Reklama

wray 

všechny recenze uživatele

Ked som to zhliadol prvykrat tak mi to prislo ako uplne super parodia, strasne vtipne, kopec srandy a - proste taka klasika... Ked som si to pozrel znova dnes tak uz to bolo wtf, trapne, slabe, nudne :( Pripustam, par scen tam bolo stale takych co vyvolalo usmev, ale celkovo to strasne zaostava za tym filmom ktory si pamatam z "detstva". Skoda :( ()

Marg odpad!

všechny recenze uživatele

Do dveří vejde žena v červených šatech a je to doprovázeno slovy "ááá, žena v modrém". Na podobném divném principu byla založena celá polovina "fórků". Námět přitom nezní špatně a parodovat Mlčení jehňátek v sobě skrývá rozhodně slušný potenciál. Tvůrci tohohle paskvilu tuto šanci ale, slušně řečeno, "prohospodařili!. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne vostra parodie, ktera sice nedosahuje kvalit starsich filmu s Leslie Nielsenem, ale presto je dobra. Bohuzel tvurci se snazily dostat do filmu parodii na snad skoro vsechny filmy jako je psycho, mlceni jehnatek, zakladni instinkt, adamsova rodina atd., takze misto toho, aby tam hodily jen skutecne kvalitni fory (ale i takovych se tu par najde) tak se rozhodli kvalitu nahradit kvantitou a nahazeli tam spoustu situaci, ktere nejsou vtipne a vubec se tam nehodi. Herci jsou celkem v pohode, nic extra, ale co byste cekali od parodie a fajn je, ze se to tvurci nesnazily zbytecne natahovat a film ma pohodovejch 75 minut. Celkove to jsou lepsi 3*, ale nebejt starsich parodii s Leslie Nielsenem, tak bych dal i 4*. Jenze na ty tenhle film proste nema. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)
  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama