Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

tron 

všechny recenze uživatele

„Sériový vrah zabil už 120 žien. Myslí to vážne?" Mizerná, svojrázna, čudná, nevtipná a zúfalá taliansko-americká paródia v tej dobe populárneho Mlčania jahniat. Zaujali ma herecké výstupy kurióznych ikon, ako sú hororový režisér John Carpenter, obrovský Afromaeričan Bubba Smith zo série Policajná akadémia, či komediálny režisér Mel Brooks. Prekvapivo ma ale bavil aj (inokedy skôr dosť nesympatický) Billy Zane ako agent FBI Jo Dee Foster (!) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmové paródie ma nikdy nedokázali osloviť. Tento špecifický komediálny subžáner považujem za primitívne lacný druh filmárčiny. Preto je môj postoj ku tejto kategórii snímkou dosť prísny. Film Ezio Greggio "Mlčanie šuniek" by som označil za taký lepší priemer v tejto oblasti. Napriek tomu mu nemôžem dať viac ako dve hviezdičky. Ja proste tieto paródie nemusím. Nezdá sa mi to nijak zábavné, ani smiečne, ani vtipné... zato miestami to bolo hodne trapné. ** ()

Reklama

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahovi. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem (Dom Deluise) a v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými . Zda-li se jedná o autobus na chodbě mrakodrapu, gumový nůž v zádech, Pavarottiho v kůlně, nebo smičcové kvarteto v koupelně, je tahle bláznivá komedie nabitá vizuálními gagy a dialogovými narážkami na všechny proslulé hollywoodské thrillery minulosti i současnosti. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Tento film si chcel zasurfovať na vlne paródií, s ktorými sa akoby roztrhlo vrece (Horúce Strely, Bláznivá strela, filmy Mela Brooksa) a podobne. Ale nesiaha im ani po členky. Príbeh je plný dier, vlastne mám pocit, akoby si tvorcovia vymýšľali scenár za pochodu a počet vtipov na aké-také pousmiatie, by som spočítal na prstoch jednej ruky (brúsenie noža, objavenie sa Johna Astina a odkazy na rodinu Addamsovcov - vec ako noha, atď.). Ale toho bolo extrémne málo. Neskutočná nuda. Fascinuje ma, že som pri tom nezaspal. ()

me3x® 

všechny recenze uživatele

Ja tomu dávam 5* z čisto subjektívnych dôvodov. Oboznámim vás. Presne druh filmu na ktorý musíte byť poriadne v nálade. A to sme práve mali na intráku chodbovicu, keď sme si toto pustili. A tie neskutočne plytké scény a hlášky sú ako vyšité pre takúto situáciu, totižto keď máte v sebe zopár pohárikov a jointov. heheheehe... no proste, ako dobre, že sem tam sa natočí taká blbosť, ktorú pochopí aj človek s obmedzeným vnímaním. "Toto nie je motel, ktorý sa volá cintorín, ale cintorín, ktorý sa volá motel!" "ten človek prekračuje ešte aj gravitačné zákony..." ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)
  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama