Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady vědomostních soutěží, který Nova koupila, protože není schopná vymyslet nic svýho. A do role "moderátora" obsadí Sokola. Už jen to je krok do hovna. Dalšími kroky jsou tzv. "lovci" (někoho na konci zabijou? nebo proč sakra lovci?) Tihle chytrolíni vypadaj jak kdyby jim odpovědi někdo šeptal vysíračkou do oušek, protože se téměř vůbec nepletou. Ale možná je to (nejen) proto, že nemají co ztratit a tak nejsou nervózní jako soutěžící. Takže celkově: zbytečnost. (to už snad byly morbidně zábavnější ty partičky blbů a tlustoprdů a trapáka Matonohy v Co na to Češi) ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Si dělále prdel ne, je to vědomostní soutěžní pořad, je zpracován tedy poněkud okázale ale je to napínavé. Otázky jsou opravdu různorodé a dají se tam vyhrát, narozdíl od AZ, nějaké peníze a pěkně to odsejpa. Líbí se mi také pointa boje proti lovcům, kteří jsou opravdu dobří ale pořád jenom lidé... Má to aspoň nějakou přidanou hodnotu, narozdíl od hromady jiných konzumních pořadu. Není důvod tomu dát pod 3 a jelikož většina lidí si očividně při sledování připadala hloupě, páč prd věděla, tak tomu dám na truc plný počet, jděte a vzdelavejte se balíci ;) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol voči tomuto formátu trochu skeptický, ale po čase sa mi to zapáčilo. Je to akčné, svižné, a vďaka tomu aj oveľa originálnejšie ako iné vedomostné súťaže. Ondřej Sokol v roli moderátora je výborný, hoci občas má až príliš nemiestne poznámky, najmä na účet Lovcov. Tí sú síce občas premúdrelí, ale mne to vôbec neprekáža, keď nám odpoveď aj trochu rozvedú. Jediné, čo sa mi nepáči na tejto súťaži je to, že pre súťažiacich nie je garantovaná absolútne žiadna výhra. V iných vedomostných súťažiach sa málokedy stane, že by súťažiaci odchádzali úplne bez ničoho... ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Od tohoto počinu TV Nova jsem popravdě nic moc neočekávala. Za mě se v televizi objevila jenom další soutěž z plejády propadáků. Přesto jsem si záznam našla a na oněch asi čtyřicet minut se podívala. A popravdě, ani toho nelituju. Tenhle pořad je v současné době asi to nejlepší, co v televizi v tomto čase vysílají. Je celkem vtipný, divák se z něho něco dozví a nedává soutěžícím nic zadarmo. Vlastně se ani nedivím, že "lovci" zatím žádná skupina soutěžících, alespoň z toho, co jsem viděla, neunikla a ty peníze si soutěžící nerozdělili mezi sebe. Jedinou výhrou pro ně je možná to, že si s nimi moderátor potřese rukou. Za mě je tohle rozhodně menší ztráta času než například Prostřeno, které se, alespoň dle mého názoru, za těch více než deset vysílacích let stalo poměrně ohranou záležitostí a divím se, že se na něj ještě někdo dívá. Až budu mít zase chvilku, kdy nebudu mít co na práci, což se neděje moc často, ráda se na tento pořad podívám, jestli ho tedy v té době budou ještě vysílat. Za mě plný počet hvězdiček proto, že je lepší než ostatní, rozhodně ne proto, že by byl tak skvělý a oněch pět hvězdiček si zasloužil. O tom, jestli za ten čas a zhlédnutí stojí si musí udělat obrázek každý z diváků sám, já jsem jeden z těch, kterým pár dílů stačilo a nemusím u něj sedět každý všední večer. ()

Frca 

všechny recenze uživatele

(Skoro) každodenní příležitost pro Ondřeje Sokola, aby si mohl honit svoje ego a upozorňovat na sebe svým chováním na úrovni totálního diletanta.  Ve Tváři byl ještě snesitelný (zpočátku), ale ted má takový ego, že si nejspíš myslí, že se bez něj TV Hov** neobejde, tak je tam skoro furt, včetně 4 hodin na Silvestra. Velebnosti, jdu blejt. I když... samozřejmě by to mohlo být i horší. Kdyby to moderoval kkt Genzer, tak už bych dal odpad. Tu jednu hvězdičku dávám za to, že aspoň někdy to zmanipulují tak, aby někdo vyhrál a za některé sympatické "lovce" jako Kalkulátor či Kvízová dáma. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Velkým koníčkem lovce Václava „Pana Lišáka“ Slabyhoudka jsou cizí řeči. Plynně hovoří anglicky a francouzsky, domluví se také španělsky a rusky. Své jazykové nadání využívá i při své práci, překládá právnické texty. (Olík)

Reklama

Reklama