Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele PabloFuentes k tomuto seriálu (8)

Amazonie (2003) (S06) 

Z amazonie 90210 se později stala docela velmi zajímavá řada plná komických postav, dobrých stratégů, zajímavých situací a podlého Roba. Navíc snad každý hláška blondýnky Heidi byla perla :D aneb - "Mým hlavním přínosem pro kmen je můj intelekt" :D ()

Perlové ostrovy (2003) (S07) 

Tato řada zaujala hned od počátku. Skvělí hráči, skvělé zvraty. Bál jsem se, že pirátská tématika bude na obtíž už jen proto, že ji nemusím, ale fungovalo to perfektně! Perlovým ostrovům není co vytknout. ()

Návrat hvězd (2004) (S08) 

Začátek byl hodně těžkopádný. Naštěstí od třetího dílu se to začalo slušně rozjíždět a musím říct, že jsem se docela bavil. Vítěz si to zasloužil a druhý dodatečný taky :) ()

Palau (2005) (S10) 

Moc pěkná řada. Zvláštní je, že vojenskou a pirátskou tématiku úplně nesnáším, ale zrovna u Kdo přežije jsou tyhle dvě mé velmi oblíbené. Holt, tvůrci to umí :) Stephanie je tady úplně dokonalá! ()

Panama (2006) (S12) 

Pro mě moc povedená série hlavně díky Cirrie a pak také Danielle, kterou jsem si oblíbil v hrdinech a záporácích. Jen nepochopím, co udělala tak hrozného, že nastoupila jako záporák. ()

Fidži (2007) (S14) 

Musím říct, že řada, co se týče děje, byla skvělá, ale nějak mi nikdo ze soutěžících velice nepřirostl k srdci. Proto to nižší hodnocení. Navíc celá ta situace ohledně Yau-Mana a Dreamze a jak Dreamz pořád mlel jak udělal správnou věc a jaký to je dobrák. To bylo celé tak moc na přes držku! Ještě že jsou Amíci takový dobráčci. S vítězem jsem spokojen a z finálové trojky to byla jediná volitelná možnost. ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Pro mě zatím nejlepší řada. Parvati, Russel a jejich dobrodružství. Úplná spokojenost. A zlo vládne survivoru tak jako reálnému světu! Ono se ne nadarmo říká, že ti hodní jsou většinou i blbí, že J.T. ()

Ostrov vykoupení (2011) (S22) 

Spoilery: Asi takhle. Můžeme říct, že se jedná o dokonalou čistou hru Boston Roba. On snad za celou dobu neudělal jedinou chybičku a všichni byli podělaní strachy cokoliv proti němu podniknout. Trochu mě zklamalo, když měl Matt možnost pomstít se na kmenu Ometepe a přidat se k Zapaterům a neudělal to. Jasný důkaz, že za blbost se platí. Každopádně díky této čisté hře byla ta série vlastně velmi nudná, protože šlo jen o to, v jakém pořadí kdo vypadne. Nic víc. Nejlepší moment: Vyřazení Russella :) ()

Reklama

Reklama