Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Kinderr k tomuto seriálu (6)

Kdo přežije (2000) 

Jedna z nejlepších soutěží, které se objevily na televizních obrazovkách. Spousta serií a každá z nich jiná a zajímavá. ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Další z mých oblíbených řad. Konečně i vyhrál někdo komu jsem to docela přála. Líbilo se mi to přátelství a že se nepodrazili je to hezké v takovéhlé hře, dalo by se říci, že i unikátní.Za mě plný počet. Ozzy té hře prostě umí dodat šťávu a bojuje do posledních sil. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Tahle řada byla fantastická fanoušci vs oblíbení hráči. Zajímavé a napínavé zvraty. Fandila jsem Ozzymu jako v Cookovych ostrovech. Moderování Jeffa jako vždy super. Tahle řada je jedna z mých nejoblíbenější:-) Bohužel vítezem jsem byla silně zklamaná:-( ()

Samoa (2009) (S19) 

Tak tahle série patří k těm lepším.Hodně dobré, hlavně kvůli arogantnímu Russelovi, který najde několik symbolů skoro bez nápovědy. Bohužel opět nevyhrál někdo komu bych to přála ale super zvraty a nečekané spojenectví.Velké napětí napětí na radách.Akorád mě mrzí, že ač Russel té hře dodává ten správný šmrnc tak je milionář, který peníze opravdu nepotřebuje a přesto byl vybrát produkcí.....shlédnutí, ale DOPORUČUJI!! ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Vadí mi, že se do hry vrátili i ty co už milion vyhráli, přijde mi to nefér.....Každopádně Parvati mi tam už vadí a i někteří ostatní hráči, všichni se drží své staré taktiky. Je to škoda. ALe i tak série co stojí za podívání. ()

Ostrov vykoupení (2011) (S22) 

Další parádní série. Nový prvek ve hře ostrov vykoupení dává hře novou šťávu a napínavost. Určitě se mrkněte stojí to za to. ()

Reklama

Reklama