Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni (Kelly Preston), jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka (Renée Zellweger) a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě... V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (242)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jerry Maguire stojí na hereckých výkonech (proto oprávněně ty nominace a jedna proměněná soška). Cuba Gooding a Reneé Zelweger jsou úžasní a hlavně první jmenovaný tu předvedl ze sebe to nejlepší. Potom jsou fajn dialogy a humor. Děj občas do diváka šije ukrutným tempem a s podivným českým dabingem jsou některé pasáže těžko stravitelné. Ale i tak je to hodně příjemné pokoukání ze sportovního prostředí. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Bohužial som sa k tomuto kúsku dostal len so (starým nekvalitným) dabingom, a strata originálnych emotívnych chvení v hlasoch nadpriemerne ubrala na prvom dojmu. Takto som dostal len priemerný film, ktorý si už asi znova nepustím. Škoda. Ps: Nebyť toho tipického chlapčeka z filmov 70-80tich rokov, bolo by to za 4 aj napriek strašnému dabingu... ()

Reklama

baribal 

všechny recenze uživatele

Nemusim se na Maguira divat ruzovymi brylemi abych poznal, ze si tady Tom Cruise honí triko a předvádí, jaký je to narcis. Jeho gestikulace a mimika ve vetsine filmu je stejna, dojemne okamziky vyznivaji naprazdno a kdyby zde nebyl ukriceny Gooding žunior, tak bych se přes prvni hodinu nikdy nedostal. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Kdo mě zná, ví že na tzv. romantiku moc nedám. Jsem založením pragmatička a mnohem víc mi vyhovuje klasiscké drama bez dalších přidaných žánrů. Nejsemani sběratelka hezkých tváří a bezmezná obdivovatelka kohokoliv. Nemám vyloženě obdivované herce, které bych adorovala. Bohužel hlavní složkou většiny úspěšných amerických filmů není silný originální příběh, spíš se sází na oblíbenost, tudíš návštěvnost což znamená jinými slovy dobrou prodejnost a vysoký zisk. Pokud se zároveň podaří natočit něco originálního s hlubším obsahem, jedná se o malý zázrak. Není pro mě žádným překvapením, že filmy figurující v žebříčcích včetně "Jeden z 500 největších filmů všech dob časopisu Empire" a " Jeden ze 100 nejlepších romantických filmů" nemusí být pro mě žádnou peckou. Řekla bych, že ukazují spíš většinový vkus. Obsazení tří sympaťáků není zárukou dobrého filmu. Scénář je také otřepaný, podobných filmů na podobné téma jsem viděla už hodně. Ani tenhle mi nepřinesl nic nového. Je přesně takový jako Rod Tidwell - průměrný, suchý a bez potřebného šarmu. Abych byla konkrétnější - pokud jsou uvedené čtyři žánry, nedá se očekávát, že bude od každého rovnoměrně. Často vznikne podivný slepenec, který nakonec není ani drama ani komedie. Zde převládla romantika, nejméně bylo ze sportu. Což je možná škoda ... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Koňo...v 90. rokoch sa tlačilo divákovi na city nejakou veselou formou (mám na mysli malého Roya)... V každom prípade, pre mňa totálne neznámy film a rozhodne výborné prekvapenie teraz na Vianoce. Absolútne som nevedel o čo v ňom ide a romantická linka ma nielenže zaskočila, ale sa mi tam i bohovsky lúbila! A Renée Zellweger má prinajmenšom rovnako príjemne mäkký hlas ako Liv Tyler. Uff... 75% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (38)

  • Tom Cruise si nepamatoval, že Bonnie Hunt s ním pracovala ve filmu Rain Man. Myslel si, že si dělá legraci, když mu řekla, že spolu už natáčeli. (don corleone)
  • Dvě instrumentální skladby Paul McCartneyho byly ve filmu použité. Crowe se s McCartneym nikdy nepotkal, pouze obdržel pásku jako odpověď na svou prosbu. Potkali se až o pět let později v Los Angeles. Výsledek tohoto setkání byla ústřední melodie k filmu "Vanilkové nebe", která mu přinesla Oskara. (don corleone)
  • Do hlavnej ženskej úlohy bola zvažovaná aj Anne Heche, ktorá rolu nezískala kvôli tomu, že na konkurze prehlásila, že nerozumie deju filmu, pretože podľa nej nebolo možné vytvoriť milostný príbeh medzi mužom a ženou, kde muž v skutočnosti nemiluje danú ženskú postavu. (Msscastillo)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama