Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Znovu přicházejí na plátna našich kin: odvážný romantik D´Artagnan, melancholický cynik Athos, krásný a tajnůstkářský Aramis a ješitný dobrák Porthos. Vracejí se a s nimi všechny lásky, dobrodružství a intriky, tak jak je ve své legendární knize popsal nespoutaný bouřlivák Alexandre Dumas. D´Artagnan znovu zahoří láskou ke krásné paní Bonacieuxové, Anna Rakouská ještě jednou věnuje své diamantové závěsky vévodovi z Buckinghamu a nade všemi se bude vznášet temný stín hrozivého kardinála Richelieu. Čtyři přátelé opět vyskočí do sedel, aby se bili za čest Francie a srdce krásných žen, sledováni otcovským zrakem pana de Tréville a hněvivýma (byť krásnýma) očima zrádné Mylady. Doprovodíme je na cestě do Londýna i k La Rochelle, prožijeme s nimi dobrodružství soubojů i tajných výprav, nebezpečí dvorských intrik i romantiku lásky. Ale hlavně přátelství, hluboké a věrné, které, jak dobře víme, vzniklo díky Athosově rameni, Porthosově zlatému pasu a Aramisově kapesníku... (Magic Box)

(více)

Recenze (292)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Jo, kouká se na to pěkně, zvlášť díky přitažlivému hereckému obsazení. Nedá se říct, že by to byla ztráta času (mužští představitelé vtipnými dialogy jenom perlí - většinou), ale je to nádherný příklad, co dokáže americká produkce udělat z klasické literatury ve snaze přiblížit ji svým Brendonům a Brendám. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Celkově nejsem velká fanynka Mušketýrů. Ani Muž se želenskou maskou mě neoslovil, ale tohle vůbec nebylo dobrý. Byla to nuda od začátku do konce. Obsazení bylo sice zajímavé, ale bohužel nedokázali to utáhnout sami. Z příběhu tvůrci neudělali naprosto noc, žádné velké překvapení, napětí, prostě jedna velká nuda. Jediné, co stojí za vidění je herecký výkon Tima Curryho, jako zloduch je prostě nedostižný. ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Byl jsem překvapen, jak moc mi to připomínalo obyčejnou dobrou pohádku. Kdybych zůstal u této optiky, asi by to bylo za 3*. Ovšem vědomí, že má jít o epický velkofilm, jsem se po celou dobu nedokázal úplně zbavit, což mě dost rušilo, protože např. některé scény najednou nepůsobily vtipně, nýbrž směšně. A to není dobré! ()

Murphy722 

všechny recenze uživatele

Mě se toto dílko velmi líbilo. Už jen svým sympatickým obsazením a podané celkem vtipnou formou. Vše jaksi tak pěkně ubíhá a odsýpá a nebudu tohle hodnotit s předchozími díly. Vše by mělo vystupovat samo za sebe i když inspirace je zřejmá a jednoznačná. Ale hold když dva dělají totéž, není to totéž. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od kolegy Civala považuji "tyto Tři mušketýry" za daleko horší než později natočeného Muže se železnou maskou. Obsazení v tu době hvězdné (dnes však je sláva všech čtyř ta tam). Bohužel ale veškerá akce je dost nudná a pojetí mušketýrů jako moderního akčního filmu mi vůbec nevoní. Navíc žádná postava není sympatická, zvlášť Chris O´Donnell je naprosto příšerný, stejně tak ten vyjukaný král. Špatné. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Na výrobe filmu sa taktiež podieľal (ako kaskadér) aj slovenský herec a kaskadér Vladimír Furdík. (jules7)
  • Film sa natáčal z časti aj v Rakúsku pri podzemnom jazere Seegrotte. Dodnes steny tohto jazera, resp. bývalej ťažobnej bane, zdobia obrázky z natáčania a sú prístupné aj verejnosti. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno