Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Znovu přicházejí na plátna našich kin: odvážný romantik D´Artagnan, melancholický cynik Athos, krásný a tajnůstkářský Aramis a ješitný dobrák Porthos. Vracejí se a s nimi všechny lásky, dobrodružství a intriky, tak jak je ve své legendární knize popsal nespoutaný bouřlivák Alexandre Dumas. D´Artagnan znovu zahoří láskou ke krásné paní Bonacieuxové, Anna Rakouská ještě jednou věnuje své diamantové závěsky vévodovi z Buckinghamu a nade všemi se bude vznášet temný stín hrozivého kardinála Richelieu. Čtyři přátelé opět vyskočí do sedel, aby se bili za čest Francie a srdce krásných žen, sledováni otcovským zrakem pana de Tréville a hněvivýma (byť krásnýma) očima zrádné Mylady. Doprovodíme je na cestě do Londýna i k La Rochelle, prožijeme s nimi dobrodružství soubojů i tajných výprav, nebezpečí dvorských intrik i romantiku lásky. Ale hlavně přátelství, hluboké a věrné, které, jak dobře víme, vzniklo díky Athosově rameni, Porthosově zlatému pasu a Aramisově kapesníku... (Magic Box)

(více)

Recenze (292)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento film patrí aj k môjmu detstvu. U mňa je to kvalitou niekde na úrovni filmu Muž so železnou maskou. Vtipné, no možno aj smutné je, že už tam bola postava Aramisa, ktorú hral Charlie Sheen, sukničkár. tú rolu mu dali dobre. Jasné, film je plný priam absurdít, napríklad strely, ktorú zastavil krížik, no bola to veľká sranda, napriek tomu, že s Francúzskom to veľa spoločného nemalo. Malo to romantiku, akčnosť, zábavu, možno aj trocha klišé, no ako také priemerné dielo to nie je na zahodenie. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od kolegy Civala považuji "tyto Tři mušketýry" za daleko horší než později natočeného Muže se železnou maskou. Obsazení v tu době hvězdné (dnes však je sláva všech čtyř ta tam). Bohužel ale veškerá akce je dost nudná a pojetí mušketýrů jako moderního akčního filmu mi vůbec nevoní. Navíc žádná postava není sympatická, zvlášť Chris O´Donnell je naprosto příšerný, stejně tak ten vyjukaný král. Špatné. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Alexander Dumas se musí otáčet v hrobě. Ptáte se proč? Protože zasvětil svůj život literatuře, sepsal krásné romány, které patří k tomu nejlepšímu a nejznámějšímu co v histotrii literatury vznikly. A pak si jen tak přijde několik amerických nazdárků a jeho dílo mu v zájmu zábavy totálně zkurví. Ať už je to Monte Christo s Jamesem Caviezelem, Muž se železnou maskou s DiCapriem a nebo právě tato verze Tří mušketýrů. Příběh střihnutý pro nenáročné (rozuměj Americké) publikum je sice docela zábavný, ale to čeho se dopustili tvůrci na předloze je neodpustitelné ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh je už tolikrát zfilmovanej, že to až hezký není :o). Tahle verze mezi těma ostatníma svým způsobem vyčnívá. Asi je to tím humorem a samozřejmě Čárlí Šínem jakožto svatým mužem :o). Tohle spojení se fakt povedlo. Hezký je jak ho zachrání před kulkou křížek. Taky se povedlo, že na druhým kanálu zrovna dávali Žhavý výstřely 2, kde taky myslím něco někoho před kulkou zachrání, ale nevím koho před čím, páč sem koukal na Mušketýry. Jo, tohle sem viděl už tolikrát, že se mi to prostě musí líbit. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Tak tento film bol zážitok. Americký scenáristi si to užili. D´Artagnan utekal zo svojej dediny, lebo znásilnil starostovu dcéru a preto sa dal k mušketierom.. Rád mušketierov bol už ale zrušený a pri rozpadnutom hrade a horiacom krbe si spolu sľúbia vernosť štyria mušketieri. Ja čo som vyrastal na klasickom filme , tak som sa len zasmial a pomyslel svoje......10%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Kiefer Sutherland (Athos), Chris O'Donnell (D'Artagnan) a Oliver Platt (Porthos) podstoupili 6týdenní výcvik šermu a jízdy na koni. Charlie Sheen (Aramis) zmeškal všechny tyto lekce, protože zrovna natáčel Žhavé výstřely 2 (1993). (viperblade)
  • Na výrobe filmu sa taktiež podieľal (ako kaskadér) aj slovenský herec a kaskadér Vladimír Furdík. (jules7)

Reklama

Reklama