Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by bylo umění bez obětí? To záhy zjistí dvanáct nadaných studentů baletu, kteří každou hodinu každého dne věnují přípravě na své životní poslání. Strhující drama "Tanec s vášní" od uznávaného režiséra Nicholase Hytnera (Šílenství krále Jiřího) pojednává o semknuté skupince tanečníků, kteří musí obětovat svůj soukromý život a pravidelně trénovat v rámci příprav na recitál, který rozhodne o tom, který z nich nastoupí na výběrovou a velice prestižní americkou baletní akademii v New Yorku. Ve snímku se představují talentovaní profesionální tanečníci včetně Amandy Schullové, Zoë Saldanové, Ethana Stiefela, Sascha Radetsky a Shakiem Evans. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Pharlap 

všechny recenze uživatele

1/ Předvídatelný turbo Happy End na závěr.. to beru jako mínus.. copak nelze zakončit film positivně a bez tleskání a bez ovací a bez publika apod.?? 2/ Super mezigenerační střet matky s nenaplněným snem a dcery která za to trpí.. 3/ Skvělé, ale naprosto super scény z baletních představení.. chápu, že to film, ale i tohle museli komparsitsti a herci pracně a dlouho secvičovat a povedlo.. chválím choreografii!!! A hlavně kvůli tomu dostal ode mne tento film tolik hvězd! 4/ Moderní Popelka v novějším podání? :-) 5/ Co je to za komentáře od gouryella, apod. Jaky teenage filmy, jaky Flashdance?? To s tím nemá NIC, prach nic společného!! Jasně.. "teeage" to splňuje.. ale to předsi není jediný, proč by měl být film jen pro teenagery. U mne, mojí matky i ségry.. i manželky tenhle film funguje.. ;-) Hlavně kvůli tomu, že tu dřinu, co s tím ti lidi maj (jako studenti).. dávají ve filmu s jakýmsi "pozlátkem", co nás nutí si řící.. "Ty voe.. to je makačka..", ale líbí se nám na to koukat ;-) 6/ Viděl jsem to už asi po šestý a tentokrát orig.znění v CZ sub., a bombice!!! :-) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem nějaký originální příběh, ani velké procento gay složky, i když u takovýchto baletních filmů by se to dalo předpokládat, a to se mi vyplatilo. Pro mě skutečnou nosnou osou celého snímku byl tanec a hudba, věčná dřina, soutěživost, doslova prznění těla, ale rozlet duše. Dobře jsou vykresleny i jednotlivé typy a odlišnosti zůčastněných postav, solidní výběr herců a profíků. A jaksi tomu filmu naopak i slušelo, že je mu už xx let ...! 6888 ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Balet je dřina, houžev, krev a slzy. No a baletní škola rovná se drezuře nejtěžšího kalibru. Tudíž to, co předvedli všichni zúčastnění, ať už baletky, tanečníci či nepřehlédnutelný Kulik (pozn. ruský krasobruslař), je suprskvělá záležitost, pastva pro oči a dokonalé uspokojení mé divácké duše. Ke všemu chybějícímu jsem lhostejná, páč mě utáhli na špičkách! Demi plié, grand plié, něžně promnu svoje piškotky a jdu do plných! ()

Šiftíček 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem poprvé viděla na tanečním soustředění a už tenkrát se mi hrozně líbil. Od té doby, kdykoli jsem mohla, jsem si ho pouštěla znova a znova. Sice jde o klasický příběh s průměrným a předvídatelným dějem, ale i tak to nestrádá na kvalitě. Bravurní taneční výkony - přála jsem si být na jejich místě na jevišti :) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Na tie slečny sa naozaj krásne dívalo. Film mal síce pár hluchých miest. Chvíľami sa nevyhol aj miernemu romantickému patosu. Lenže tá hudba a balet to velice vyvážili. A akokoľvek som Jody fandil, mojou favoritkou tu bola Maureen. Tak zmyselná bola. Až mi je bolo celkom ľúto čo všetko musela obetovať pre balet ... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama