Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Philippa 

všechny recenze uživatele

Tak od odpadu tenhle film zachránila jedna scéna ,která mě odrovnala na pět minut tak jako dlouho nic. Dostala jsem takový záchvat smíchu ,že i z vedlejšího pokoje se přišli podívat co se mi stalo. To způsobilo to ,že jsem Čarodějce dala šanci až do závěrečných titulků ,ovšem přiznávám ,že s velkými problémy. No a jelikož jsem holka a neokouzlil mne půvab Nikol ,jsem si jistá že to byla absolutně ztráta času. Ovšem pokud je pravda ,že smích prodlužuje život ,tak předchozí věta nemůže platit a ......:-) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie plná třeskutých hlášek, které mě odrovnaly. Bavil jsem se od začátku do konce, takže sváteční večer s Novou stál za to. Na druhou stranu jsem si vědom toho, že podobných ovací se tato komedie příliš nedočká. Will Ferrell mě dávno přesvědčil, že je komik každým coulem a Steve Carrel jakbysmet, byť jen v epizodní roli. Michael Caine v roli kouzelníka-sukničkáře taktéž neodolatelný. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Děsně nezáživná a nudná komedie u které jsem se zasmál opravdu jen ojediněle. Zaujali mě hlavně mini-role S. Carella a M. Caine a samozřejmě samotná Nicol Kidman, která díky svému půvabu dokázala, že samotný film nespadne do absolutní trapnosti. Will Ferrell mi ani zde nedokázal, že je dobrý komik ani herec, a že jsem s ním už pár filmů viděl. Jako rodinný film je to sice vcelku dobré, ale jen pokud se s Vámi dívají malé děti, které tento film na necelé dvě hodiny rozhodně zabaví. --- Chceš dlouho nebo krátkou verzi? A měl bych tě varovat, dlouhá verze je v aramejštině. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ani tentokrát mě Will Ferrell nepřesvědčil o tom, že je komik. Jeho samolibému blbečkovi jsem se za celý film jen párkrát pousmál (nesmál jsem se ani jednou) a víc nic. Na Bewitched jsem se ale díval hlavně kvůli přítomnosti Michaela Cainea, který díkybohu nezklamal. Scény, ve kterých se tenhle bard objevuje, patří k těm suverénně nejlepším. Škoda jen, že filmaři vůbec neuzavřeli jeho příběhovou linku.... Za Cainea tedy jednu hvězdu, druhou za (doslova) okouzlující Nicole, za pár fórů, které si střílí z natáčení sitkomů, a za závěrečný strýčkův výstup. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Trošku ujetá komedie o tom, jak skutečná čarodějka chtěla hrát v seriálu a taky chtěla pověsit své čarodějnické umění na hřebík. Nicole byla skvělá, ale trošku jsem si na ni tady musela zvykat. Nevím, čím to bylo. Čišela z ní taková naivita. Jako čarodějnici ji mám radši v Magické posedlosti. Tam se mi libila mnohem víc. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama