Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Attta 

všechny recenze uživatele

Pěkně odvyprávěné, skvěle zahrané, dobře hudebně podkreslené a k tomu správná dávka napětí. Kdo si v životě alespoň párkrát v životě zahrál texas hold'em o opravdové peníze, tak má určitou výhodu v tom, že ví jaký je pocit z parádní výhry nebo jaké to je prohrát uplně vše během děsně krátkého okamžiku a v tomhle filmu to dokázali vystihnout velice věrohodně. U mě totální spokojenost. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Klasické devadesátkové drama. Nečeká Vás nic převratného po stránce příběhu a dějových zvratů, jenže je to prostě zábava a má to drive. Damon a Norton ve svých zlatých letech a příběh hazardních hráčů bez zbytečných vytáček kolem. Všechno jste už někde viděli, ale zároveň je všechno tam kde má být a je to prostě velmi příjemná zábava a John Malkovich si finále ukradl pro sebe. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zahrál bych si. Teda kdybych uměl hrát. :) Damon, Norton, Turturo, Malkovitch, nádherná Famke Janssen. Ti všichni hrají přímo hypnoticky a já sám sebe pozoroval jak padám do světa králů, královen, kluků a vysokých sázek. Navíc konec nepatří mezi klasické konce "s ponaučením", i když... svým způsobem patří. A víte co? Nechám to na vás. Když během první půl hodiny u stolu nerozeznáš blba, pak jsi blb ty. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov pokru povinnosť. Z pohľadu amatérskeho hráča mi herná rovina filmu pripadala zaujímavá. Rovnako tak herecké obsadenie. Norton, Malkovich, Torturro a Landau v jednej hre, to je skutočný pôžitok. Ale napriek správne budovanej atmosfére a napätiu, ma to vôbec nestrhlo. Čím netvrdím, že to je film nemastný-neslaný, ale chýbajú mu silnejšie momenty. (70%) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dobrý Will Hunting ukazuje jak dobře umí poker. Opět nenápadným a skromným způsobem poodkrývá svoji genialitu a bojuje se svým zlým já a životními cíly. Tohle celé tu už bylo rok zpět, jen bez žetonů. Norton hraje hlavního průseráře (kdyby tu nebyl, vůbec nic se nestane) a Malkovich je geniální mafián KGB. Jinak je to ale nevýrazná a průhledná nuda. Takže když nepřemýšlíte nad scénářem, nebo nad tím o čem to vlastně celé je a soustředíte se na jednotlivé matche, tak je to docela fajn. Bohužel jakmile vejde hlavní hrdina v prvné scéně do dveří, tak je jasné jak to celé začně a taky jak to celé skončí. Což se u texas holdem pokeru obvykle nestává. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)

Reklama

Reklama