Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

filmoid odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem četl jednu hudební recenzi Jana Rejžka na aktuální album Helenky Vondráčkové. Celý text vlastně popisoval Rejžkův pobyt na chatě a různé to opravování a kutilství. A v závěru - jen tak mimochodem - stála jedna věta, že ta nová deska národní Heleny stojí za prd. O Kameňáku se toho napsalo už hodně a většina recenzentů se ve svých textech právem ani neobtěžuje zacházet za limit dvou tří slov. On je ovšem celý ten konvoj Kameňáků docela mrazivě strašidelný na to, aby se dal odbýt pouhým záporem nebo nadávkou. Návštěvnost a neuhasínající popularita dokazují, že mezi námi vegetuje divácká subkultura, která u Trošky OPRAVDU relaxuje, královsky se baví a poetice kamenných komedií důvěrně rozumí. Tato subkultura víc než kdo jiný dokazuje, že představy o rovnosti mezi lidmi vždy byly jen pouhým snem: žádná ústava, žádné společné základní vzdělání, žádké morální a občanské kodexy, pracně probojovávané revolucionáři a obrozenci, všemi těmi nerudy, čapky a havly... před Kameňáky nic neznamenají. Vždy existovalo a bude existovat široké společenské dno, jež nejlépe rozumí fraškám a jednoduchým gagům... a o tohle dno se vede boj - nejen v politice, ale i v umění, ve filmu. Poud se elitám daří s touto základnou obyčejných lidí něco pozitivního dělat, posouvají se obzory vkusu a kulturnosti celé společnosti. Pokud je ona základna debilizována a odetizovávána, klesá celá společnost. Proto ten Kameňák 3 opravdu není jen taková obyčejná bžunda... ()

ivo333 

všechny recenze uživatele

fakt nechápem prečo ho tak nemáte radi .. to mi chcete povedať, že ste sa ani raz nezasmiali počas celého filmu ? hanba vám .. aj keď sú to už staré fóry, keď sa dajú dokopy hneď to robí na české pomery fakt vtipnú komédiu .. a btw toto bol z 3 kameňákov fakt najvtipnejší film, celý čas som sa uškŕňal pri obrazovke.. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se zdá, že jde snad o nejlepší z kameňákovitých filmů, je to hrůzná snaha o komedii z vtipů, film postrádá jakoukoli dramatizaci, vykreslení postav a příběhu. Tentokrát se do městečka přistěhuje parta rómů, kteří se stanou nástrojem pomsty starší maminy bohatého pana Kohna. Co musím režisérovi Troškovi vyčíst, je především to, že celému národu ukazuje, že je zcela normální a v pořádku podvádět svého (i když notně natvrdlého) manžela. A mnohé další nechuťárny zde Troška ukazuje jako normální. No prostě je to bída a hrůza. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

3 * ... to je to nejdrzejší maximum, které může dosáhnout jakýkoli zdravý hodnotící divák. Abych to hned na začátek zdůvodnil, tak jedna hvězdička je za kameru, stejně jako u předchozího dílu. Druhá je za šílený experiment druhého dílu co lidi snesou a třetí je za šílený experiment maximální únosnosti bytí na planetě Zemi. Z toho vyplývá že se nestydím za to, že jsem se u "filmu" (citlivkám pardoon za tak silné slovo) i více než jedenkrát zasmál. Já zde nebudu hodnotit žádné příběhové linie, žádnou hudbu a žádné herecké výkony a já nevm co ještě. Uvědomuji si jednu podstatnou věc, a to, že film nevznikl za účelem obsahovat všechny tyto vyjmenované věci. Vznikl za účelem pobavit diváka, který když k tomu nepřistupuje pasivně ("To sem zvědavej co to zase bude za odpad!"), tak má solidní šanci pobavit se. Doufám že vám to něco řeklo a příde mi jen škoda že se film topí v největších propádácích, a že lidé na filmu nehledají to něco málo dobrého a nedají aspon 1 * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tretí film poukazuje na vychcanosť rómskych spoluobčanov, ktorí majú perfektne omotané úrady okolo svojich prstov. Ani slovenský občan nedostane takú starostlivosť ako oni. Keď sa na túto skutočnosť poukáže, je to rasizmus ... Tento film je tiež uvedený v ich konečný prospech .. pravdepodobne, aby nepohoršil rómskych spoluobčanov. Inak platí to isté, čo o dvojke Kameňáku. Opäť o niečo slabšie ako jednička, ale vtipy o všetkom možnom opäť skvele zahrané, rovnako ako vtipy o cigáňoch. Herecké obsadenie skvelé - Laufer, Vydra, Paulová a tak by som mohol pokračovať. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Během natáčení se jeden komparzista platonicky zamiloval do Dolly Buster (občanským jménem Nora Baumberger). Z milých sympatií se nakonec stalo nepříjemné obtěžování. [Zdroj: prask.nova.cz] (Duoscop)
  • Jedná se o první film série, který nezačíná sexem. (URBAN)
  • Menší roli Helmuta, majitele fotbalového klubu Austria Temelín, si zahrál Pavel Pásek, producent všech filmů ze série Kameňák a kapelník rockové skupiny Walda Gang. (rublik05)

Reklama

Reklama