Reklama

Reklama

Anakonda

Trailer

Obsahy(1)

Do hlubin amazonského pralesa se vydává výprava dokumentaristů, vedená profesorem Stevenem Calem, aby našla tajemný indiánský kmen Širašama. Cestou expedice neplánovaně získá dalšího člena, lovce Paula Saronea, který chytá hady pro zoologické zahrady a jeho loď uvízla v hustých kořenech. Paul jim vypráví indiánskou legendu o obrovském hadovi, události v džungli však dávají tušit, že by nemuselo jít jen o mýtus. Krátce po vyplutí se Steven ocitne v ohrožení života, když při pokusu uvolnit zaseklý lodní šroub vdechne vosu. Sarone provede tracheotomii. Zachrání mu tak život, znamená to však, že se výprava musí vrátit a dopravit Stevena do nemocnice. Sarone navrhne plavbu zkratkou, kterou prý dobře zná, a výprava v tísni neochotně souhlasí. Nový směr plavby se jim však stává osudným. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (401)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Poměrně kultovní béčková záležitost, která jde zhlédnout, avšak nějak zvlášť záživná není. Něco, co tvůrci nevychytali: a) Ve scéně, v níž Jenifer Lopez vystřelí anakondě kus mozku z hlavy, je krásně vidět díra v její hlavě. Když však o chvíli později klesá pod vodu, tak díra je pryč. b) Když žijící posádka lodi uvolňuje loď, která uvízla, můžeme v pozadí vidět vodopád, v němž voda záhadně "padá" vzhůru. S největší pravděpodobností je to trik - film puštěn pozpátku. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Nejenom umělecká hodnota (kterou by ostatně od filmu s JLo čekal jen krajní optimista, člověk neznalý popové scény nebo naopak beznadějný fanoušek pozadí zmiňované divy - tímto zdravím Oliho.G:)), ale i zábavnost filmu se blíží bodu mrazu. Jen drobná výtka směrem k Tylerovi - komické figurky jsou vypsané v titulcích, hned na začátku:) Ve chvílích jako je tato si člověk musí položit otázku - co přiměje takového herce jakým Jon Voight bezpochyby je už od dob Hlavy XXII ke ztvárnění role v něčem takovém??? ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

"Ahoj Paule, přepínám." "Ahoj anakondo, chceš se nažrat?? přepínám." "Jasně a čeho?? přepínám." "Mám plán, banda tupců vyráží nahoru po Amazonce, já na ně udělám past, jakože mám porouchanou loď a oni mě vezmou k sobě na palubu a já je navedu přímo k Tobě do tlamy, přepínám." "Oukej, takže stačí se líně válet po březích a počkat na Vás v tý spojce?? přepínám." "Jo, přesně a budeš mít žrádlo na rok, přepínám." "A co bude pak, Paule?? přepínám." "No pak Tě budu lovit, přepínám." "Jak lovit, Ty mě nejdřív nakrmíš a pak ulovíš?? přepínám." "Jo, přepínám." "Ty hajzle!! Zabiju Tě!! přepínám." "Polib si, uklohním si Tě k vobědu, přepínám." .... tak nějak takhle musela proběhnout před natáčením tato fiktivní konverzace mezi lovcem hadů Paulem Saronem(Jon Voight) a ústředním plazem, protože jinak bych si musel myslet, že scénář je nejprimitivnější a nejstupidnější!!! To snad ani není možný, jak se nechají Ti blázni zlákat lstivým Saronem, který je mimochodem ďábelštější a hrozivější než samotný had!! Katastrofa!!! Herci až na Voighta(a malý výstup Danny Treja - tomu jsem ten strach věřil) tragičtí!!...Anakonda není až tak špatná, ale většinou špatně zabíraná, občas hnusně digitální, občas hezky digitální!!! Mnoho nepochopitelných děr ve scénáři(i když tu fintu s lodí a vodopádem jsem asi pochopil...totiž v podpalubí lodi je antigravitační zvedák a ten ji dokázal vyzdvihnout na ten asi dvacetimetrový vodopád nebo jinak nechápu, jak se ta loď mohla dostat nahoru nebo proč vůbec plula k vodopádu, pak zpět, prostě tuhle pasáž točil Pat a Mat)...zkrátka a dobře, tohle se nepovedlo a já s hrůzou oznamuji, že toto veledílo má pokračování!!! Ale o tom až příště(jdu hledat to jaguáří oko, prej je to pochoutka...) 137 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

J Lo opravdu není pěkná a proto jsem moc přál anakondě, aby se dobře najedla, obzvláště díky jejímu tučnému zadku by měla vystaráno na pěkně dlouho. No, dá se na to koukat, pozdě v noci, když nic jiného nedávají, aby se člověku lépe spalo. Bez napětí, bez atmosféry, bez strachu, oddychovka. Btw: Digitální anakonda nešla zabít skoro nijak, zato na tu gumovou stačila sekyra :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Edelman: 1. Main Title [4:45] ,2. Watching and Waiting [4:43] ,3. Night Attack [2:47] ,4. This Must Be Heaven [1:39] ,5. Down River [2:43] ,6. Seduction [3:27] ,7. Travelogue [2:45] ,8. Baiting the Line [2:47] ,9. My Beautiful Anna... (conda) [2:54] ,10. The Totem's Sacred Ground [2:26] ,11. Sarone's Last Stand [3:00], ()

Galerie (66)

Zajímavosti (19)

  • Postava Jennifer Lopez se původně jmenovala Terri Porter. (PußyMagnet)
  • Během natáčení jedné scény zkratoval pult na ovládaní počítačem řízené anakondy a had byl zcela mimo kontrolu filmařů. Některé záběry jsou použity ve filmu. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama