Reklama

Reklama

Anakonda

Trailer

Obsahy(1)

Do hlubin amazonského pralesa se vydává výprava dokumentaristů, vedená profesorem Stevenem Calem, aby našla tajemný indiánský kmen Širašama. Cestou expedice neplánovaně získá dalšího člena, lovce Paula Saronea, který chytá hady pro zoologické zahrady a jeho loď uvízla v hustých kořenech. Paul jim vypráví indiánskou legendu o obrovském hadovi, události v džungli však dávají tušit, že by nemuselo jít jen o mýtus. Krátce po vyplutí se Steven ocitne v ohrožení života, když při pokusu uvolnit zaseklý lodní šroub vdechne vosu. Sarone provede tracheotomii. Zachrání mu tak život, znamená to však, že se výprava musí vrátit a dopravit Stevena do nemocnice. Sarone navrhne plavbu zkratkou, kterou prý dobře zná, a výprava v tísni neochotně souhlasí. Nový směr plavby se jim však stává osudným. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (401)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $65,885,767Tržby Celosvetovo $136,885,767 ║ Veru v dobe vzniku to bol fakt zážitok v kine,... nuž aj keď sa k tomu vraciam (2012) to nie je vôbec najhoršie, slušné obsadenie so sexi Jennifer Lopez, nechutným Jon Voightom, slušnými trikmi a samozrejme s dobre prepracovanou Anakondou, na daný žáner spokojnosť. /videl v kine: 70%/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, musel jsem se smát těm vý...tvorům, kteří se plazí po obrazovce. Dal bych -odpad-. Ale něco se zlomilo, odstupem času jsem film viděl znova a už bych hodnotil víc. Jon Voight už mi nepřipadal jak Indianajones a Jennifer Lopez se zas nechovala tak špatně. Možná jedna hvězda. Po dalších asi dvou letech jsem zjistil, že na tento film myslím a že si ho musím pustit. To už jsem znal i herce, který "skape" hned na začátku (Danny /Machette/ Trejo).A z přimhouřenýma očima ,abych neviděl ty hady, jsem hodnotil za dvě hvězdy. Pak jsem viděl Anakondu 2 Honba za krvavou orchidejí, a bylo rozhodnuto.Jednička dostává tři hvězdy!!!! SSSSSŠŠŠŠTTTicho. Dnes 3.8.2011 po shlédnutí dokumentu Nigela Marvena jsem přidal další hvězdu. ()

Reklama

Oskar odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku se Anakonda tváří jako sympatická dobrodružná taškařice, jako je Mumie nebo Godzilla, ale postupně vám začne tuhnout úsměv na rtech a jste svědky nechtěné parodie, filmu, který je tak neuvěřitelně hloupý, že mě napadlo, jestli to nenapsaly nějaké děti. Naprosto všechny scény s hadem popírají zákony fyzikální, zákony přírody i vkusu a rozesmívají špatně provedenými triky. Také lidské scény jsou neuvěřitelně schematické, naivní, překonstruované a trapné (hodně to připomíná Ostrov doktora Moreau s Marlonem Brandem a Valem Kilmerem). S každou další minutou bude vaše mínění o tom filmu klesat a klesat. U mě kleslo až na samotné dno, takže 0 % ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi 10 let, tak to byla totální paráda. V dospělosti z pěkných vzpomínek zbyla jenom parodie na film. Neuvěřitelné obsazení (na takový počin) se absolutně míjí účinkem a celý scénář je průhledný od první do poslední minuty. A k tomu samozřejmě obří had s IQ větším, než celý tým lidí. 25% ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

I přesto, že jsem fanouškem béčkových hororů, jako je Resident Evil jsem tohle nepřekousnul. Popcornový klišé horor bez špetky atmosféry, napětí a strachu. Tupý scénář, který by nevešel ani na stránku A4 a to herecké obsazení a "vystrašené" tváře, které u někoho fungují mě nepřijde ani vtipné. Podprůměrně zdlouhavé a film trvá jako dva klišé horory po sobě. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (19)

  • Postava Jennifer Lopez se původně jmenovala Terri Porter. (PußyMagnet)
  • Ve scéně, kdy se loď pomalu vrací, je možné si všimnout, že jde o záběr puštěný pozpátku, protože vodopád teče „do kopce“. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama