Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu uvidíte akční scény, při kterých se vám zastaví srdce a vlasy vám budou vstávat hrůzou. Claire, kterou znáte z prvního dílu, se stále nemůže vzpamatovat z toho, co prožila. Ozve se jí její stará láska Buddy. Chce se rozptýlit a zároveň oživit jejich milostný vztah, a tak ji pozve na Floridu. V letadle se objeví únosci a konflikt způsobí havárii. Letadlo skončí v močálech a na ty, co přežili, čeká další nebezpečí - útok strašného krokodýla. Podaří se jim ho zlikvidovat, ale z vítězství se radují předčasně. V hlubinách močálu už číhá další bestie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byla trochu jiná káva, než minule. Samozřejmě nejde o nic světoborného co bych si musel pouštět častěji, ale film se mi líbil především po své akční stránce. Krokodýl zde sice opět vypadá otřesně a skáče z vody jako delfín, ale na podobné ''majstrštichy'' jsem si už u podobných béčkových filmů zvykl. Opět jsem se u tohohle docela nasmál, takže nelituji že jsem to viděl. ()

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Trosečníci putující močály po krkr ve vodě stále vykuřují nové a nové cigarety a doutníky , krokodýl vyskočí z vody a stáhne pod hladinu letící helikoptéru , benzin volně rozlitý na vodní hladinu ďábelsky mnohočetně explduje - prostě tvůrci tohodle " díla " z nás dělají totální idioty . Ale děti by se snad mohly bavit . ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to stále tá tupá vybíjaná, ktorá nemá už čo ponúknuť a takýchto filmov sa točí veľa a väčšinou s pofidérným výsledkom a tento je jeden z nich. Zabudnite na obsah, ten kto ho písal tento film nevidel alebo si šľahol niečo naozaj silne, lebo realita je úplne niekde inde. Krokodíl vyzerá smiešne, nereálne až hnusne a tie jeho výpady za korisťou ci vrtuľníkom, niekto tu ma fakt riadnu fantáziu. Tesil som sa aspoň na akčnú jazdu, ale ani tá nebola nejako dotiahnutá aspoň do priemeru. Len sa tu kričalo a ten kto mal zbraň, ten bol ťažký frajer. Postavy boli tupé, ale ich dialógy totálne jeblé, ako to počúvať, ešte raz, radšej by som si priložil zbraň aj ja. Vedel som do čoho idem, tak sklamanie sa nekoná, ale tomuto zázraku, viac ako slabé 2* dať nemôžem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co jsem od tohoto hororu s mega vraždícím krokodýlím monstrem čekal, ale vyložený průser to není. Je nesmysl čekat super vizuální efekty nebo propracovanou režii. Ostatně pustil jsem si to, že jsem měl chuť na něco bezduchého, a toho se mně dostalo měrou vrchovatou. Krokodýl si nebere servítky a žere, co se mu pod čumák dostane. Po většinu filmu jsem se docela bavil a byl odhodlaný tomu dát 3 hvězdy, protože to nenudilo a tvůrci se nebáli nechat film odehrávat ve dne, což oceňuji nejvíce. Kolikrát se totiž stane, že příšera není přes samou tmu ani vidět, ale odfláknuté finále se neodpouští a zde mé sympatie tvůrci naopak ztratili. Prostě krokodýla zlikvidoval výbuch metanu a to se mně vůbec nelíbilo. Chtělo to něco nápaditějšího, a tak to vypadá, že si na nějakou dobu na filmy o vraždících predátorech budu muset nechat zajít chuť . 40% ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

O fous lepší než Hooperův předchůdce - ale vzhledem ke "kvalitám jedničky", to není velká výhra: Logika si vzala dovolenou... herci došli... a famózní efekty můžou závidět i katastrofický spektákly direct-to-TV. Na druhou stranu, kde jinde uvidíte létajícího, skákajícího, šplhajícího a taktizujícího krokodýla-akrobatistu ? :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Indii. (Terva)
  • Letadlo, které vidíme vzlétat do Mexika je jiné než to, které vidíme v následných záběrech zvenku. Kabina letounu je z dalšího, úplně jiného stroje. Pilotův kokpit byl pak vytvořen ve studiu. (Markuss)

Reklama

Reklama