Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu uvidíte akční scény, při kterých se vám zastaví srdce a vlasy vám budou vstávat hrůzou. Claire, kterou znáte z prvního dílu, se stále nemůže vzpamatovat z toho, co prožila. Ozve se jí její stará láska Buddy. Chce se rozptýlit a zároveň oživit jejich milostný vztah, a tak ji pozve na Floridu. V letadle se objeví únosci a konflikt způsobí havárii. Letadlo skončí v močálech a na ty, co přežili, čeká další nebezpečí - útok strašného krokodýla. Podaří se jim ho zlikvidovat, ale z vítězství se radují předčasně. V hlubinách močálu už číhá další bestie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

NikiVai odpad!

všechny recenze uživatele

Prý uvidím akční scény, z nichž mi vstanou vlasy hrůzou. Asi mám divný vlasy, protože se ani nehnuly. Achjaj, to byl tedy film. Vyprávěl o tom, kterak sličný blonďák, zamilovaný do ještě sličnější a statečnější letušky, překoná močály, přitroublé gangstery i příšeru a žijí spolu šťastně až do smrti. Giganticky narostlý krokodýl povečeří všechny přeživší a ten nejlepší úlovek, párek zamilovaných holubiček, si nechá na konec. Chybu dělá, páč letuška má fištróna a krokouše zamorduje. To tedy byla blbost, herci jak po nočním tahu, triky prachmizerný, pointa ještě prachmizernější. ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jedem, jednička byla vrchol debility, tak proč nenatočit další díl? Krokodýl dvojka nám sice nenavazuje na jednotku, ale hlavní hrdina, náš krokodýlí zabiják, je pořád stejně dokonalý. Jeho intelekt nezná mezí a umí skákat jak kamzík. Luxus pro všechny. Na druhou stranu je to o něco lepší než jednička. Z odpadu odpadů se toto vyšplhalo na obyčejný odpad. Už sem celej natěšenej na třetí díl a doufám, že mi pak k tomu někdo natočí ještě nějaký remake. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krokodýl 2 stojí na permanentní akci, což se počítá. Ano, je to laciné béčko, ale člověk se nenudí. Hned v úvodu sledujeme vyloupení banky, které se kvůli neschopné polici promění v krvavý masakr, avšak zločinci v klidu prchnou. Letuška Mia ještě netuší, že zločinci na palubě zkomplikují život nejen jí. A když letadlo vletí do bouře, je na pokyn z věže nuceno vrátit se, což nemohou lupiči dopustit. Nu, a protože je to banda blbů, včetně šéfa, skončí letadlo v močále. Lupiči donutí přeživší, aby jim vzali zavazadla plná peněz, což nikdo jiný neví, a vydají se skrze močály. Jenže jsou tu krokodýli. A ani přítel Zach, který se vydá Miu hledat, není zárukou, že vše dobře dopadne. Krokodýl polyká jednu oběť za druhou jako maliny, ale je mu jasné, koho by měl nechat na živu. Tedy ten druhý obří netvor, páč prvního zločinci rozstřílí a naivně si myslí, že tím je nebezpečí zažehnáno. Do komediální polohy se film dostane, když se skupinka usadí v domě na vodě a krokodýl se rozhodne je dostat. Z říše fantazie je pak moment, kdy se krokodýl vymrští z vody (vůbec jeho výskoky jsou fantastické) a sejme helikoptéru... Takže postavy troubovité - všechny, krokodýl laciný, ale statečně drtící oběti v čelistech, a krásná příroda... ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Klišé + dementní postavy + špatní herci + lovestory, kterou jsme ještě neviděli + plastový krokodýl/místy CGI + chabý pokus o vykreslení charakterů = Krokodýl 2. Trapnost postavená jenom na tom, že krokodýl žere lidi. A aby se z toho dal udělat celovečerák, přidali trochu toho "příběhu". Negr, který musí v každé větě aspoň 1x říct sprosté slovo, jinak by byl k smíchu opravdu nepůsobí vážně a krokodýl útočící na letící vrtulník je docela maso. Zkrátka a dobře, uprostřed jsem se šel osprchovat a o nic jsem nepřišel. Jenom mezitím umřelo pár debilů, kteří mi lezli krkem už v letadle. PS: Proč vybuchuje vodní hladina?! Protože je ve vodě benzin? No nazhle! :D ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůzostrašné pokračování (no, i když ne tak úplně) už tak dost pofidérního prvního dílu. Obrovská kláda se zuby, která má představovat "děsivého krokouše" tentokrát požírá oběti havárie letadla. Herci opět tak protivní a nepříjemní, že si člověk přeje, aby je ten hybrid plovoucí okolo co nejrychleji sežral. Málem jsem nevydýchal maximálně absurdní scénu, kdy ten "krokodýl" vyskočí z vody do takové výšky, že s sebou stáhne letadlo. Potlesk za největší debilitu! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Indii. (Terva)
  • Letadlo, které vidíme vzlétat do Mexika je jiné než to, které vidíme v následných záběrech zvenku. Kabina letounu je z dalšího, úplně jiného stroje. Pilotův kokpit byl pak vytvořen ve studiu. (Markuss)

Reklama

Reklama