Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wayne Campbell s kamarádem Garthem Algarem stále vysílá svou bláznivou show, také pořád ještě chodí se zpěvačkou Cassandrou to už pochopitelně bez Gartha. Přes dobře míněné rady okolí stále odmítá dospět, protože by ještě rád vykonal nějaký velký čin. Kamarádi spolu navštíví vystoupení skupiny Aerosmith a jsou nadšeni skvělou atmosférou. Ve snu pak Wayne vidí Jima Morrisona, který mu poradí, aby uspořádal velký rockový koncert. Wayne s Garthem se okamžitě pouštějí do zařizování. Nic se nedaří peníze na pronájem místa sice sehnali, ale nemají podepsanou jedinou smlouvu s hvězdami, neprodali téměř žádné vstupenky, Cassandřin producent se snaží akci zhatit. Navíc mají oba kamarádi milostné problémy. Jak tohle všechno zvládnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

choze 

všechny recenze uživatele

"JSI K NIČEMU! JSI ÚPLNĚ NA HOVNO! TY SEM NEPATŘÍŠ! CO TĚ TU DRŽÍ?" Jednička vzatá až na nápad s Waynestockem přes kopírák (Wayneovi se Kassandru opět snaží odloudit zlý producent, Garth má další MILFku...) včetně řady fórů, ale srovnatelně zábavná. Super parodie na ABSOLVENTA. A scénka s polovičním očním albínem. A Jim Morrison ("MĚ SE LÍBÍ, JAK JSEM TO ŘEKL JÁ."). "ČLOVĚK SE MUSÍ PTÁT, JESTLI SE TO VůBEC VYPLATÍ." ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Na jedničku to nemá, ale ešte stále sa jedná o komediálny nadpriemer. Občas síce narazíte na recyklované nápady a vtipy, ale na druhej strane sa pri niektorých scénach budete šúľať od smiechu. Na záver jedna rada a jeden postreh: 1) Nepozerajte ani jeden Wayne's World s dabingom - pripravíte sa o drvivú väčšinu vtipov. 2) Kim Basinger je tu neskutočne sexi! ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

pokračovanie, ktoré je na rovnakej (dokonca by som povedal, že i na lepšej) úrovnia ako jednotka (vtipná, trochu bláznivá, mierne parodujúca, obrovské množstvo filmov, komédia) s dobrými hláškami a s niekolkými scénami na ktoré si za pár mesiacov možno nespomeniete, ale pár dní vám v pamäti zostanú (súboj s otcom kasandry). ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Paradoxne o veľa vtipnejšie a zábavnejšie než prvý diel. Popri rôznych parodických scénách na filmové hity (Jurský Park, Thelma a Louise či Absolvent) si vo filme strihli cameá aj kapela Aerosmith či herci ako Charlton Heston, Kim Basinger, Rip Taylor alebo Drew Barrymore. Film mňa bavil hlavne ako oddaného fanúšika rockovej muziky a napriek mnohým trapným scénám či vtípkom som sa u tohto filmu nakoniec dobre bavil. ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, určitě jo. Je zde více chápavého humoru, nadsázky a hlavně konečně nějaká pořádná parodie. Objeví se zde i hvězdy jako Walken či Basingerová a díky tomu to má trošku šťávu. Výborná je scéna v gay clubu, kde se všichni sejdou náhodně ve scéně, kde předvádí typický tanec Village People na jejich hit YMCA. To se povedlo. Naštěstí dvojka již není tak šílená, což nejspíš bude vadit skalním pžíznivcům prvního dílu, ale zase na to může kouknout i "obyčejný" divák. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Tvorcovia filmu veľmi chceli, aby si malé cameo na Waynestocku strihli aj členovia skupiny Nirvana. Tí sa natáčania dokonca zúčastnili, no nakoniec nesúhlasili s tým, aby sa ich scény dostali do záverečného zostrihu. (m.a.t.o.)
  • V jednom z Wayneových (Mike Myers) snov sa Jim Morrison rozpráva so Sammym Davisom Juniorom. Zaujímavosťou je, že obaja páni sa narodili 8. decembra. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama