Reklama

Reklama

Podfukáři

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Velká Británie, (2004–2012), 47 h 44 min (Minutáž: 57–60 min)

Hrají:

Robert Glenister, Robert Vaughn, Adrian Lester, Marc Warren, Jaime Murray, Matt Di Angelo, Kelly Adams, Ashley Walters, Rob Jarvis, Stephen Campbell Moore (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Je to vydarená partia. Už si o tom šušká celé podsvetie. Mickey Stone, podvodník extra triedy, je konečne na slobode. A samozrejme, nevie sa dočkať toho, ako niečo opäť rozbehne. Jeho tím je však nutné opäť sformovať. Pred tým, ako sa Mickey rozhodne odísť do dôchodku, sa musí dôstojne rozlúčiť. Už majú vytipovanú aj obeť a práve vo chvíli, keď je búda takmer ušitá, klope na dvere Danny Blue. Dannymu príliš neveria, pretože iba začína. Nikto však nečakal, že sa uvedie tak dobrým spôsobom. Aj keď biznisman dovtedy možno nebol celkom presvedčený o tom, že robí správne, po Dannyho výstupe o tom nemá najmenšie pochybnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (238)

Heraldika 

všechny recenze uživatele

Mickově partě se to vždycky povede - hejla obere, hláškama rozesměje, zápletkama (i když ne vždy originálníma) dostane, a to vše za pouhých 50 minut. Chemie mezi zlodějíčky funguje výborně, doplňují se jako skládačka a když si odpustíte rýpavé "ale takhle by se ten člověk (rozuměj hejl) neměl zachovat", tak se vám to prostě musí líbit. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Dobře zahrané a místy vtipné. Jenže takovým hodně nepříjemným způsobem. Někdo upřednostňuje Friends, někdo Hustle. Nula od nuly pojde. Každopádně, tento seriál má velkou výpovědní hodnotu o obyvatelích planety Země. Takže až zase někdo bude posílat zprávu civilizacím (těm nahoře, přece...), měl by jej přibalit do exkluzivního paklíku. ()

Reklama

Pan Filuta 

všechny recenze uživatele

9/10 Moje hodnocení je založené na jednom předpokladu. Musíte přistoupit na jejich hru. Potom vám zaručuji, že se budete královsky bavit. Tou jejich hrou míním to, že nebudete brát v potaz celkovou vykonstruovanost a líbivý styl pro oko diváka. Rozhodně to potěší ty, kteří nemají rádi neuzavřené epizody a nadávají nad Lost, BSG nebo PB. Pro mě takřka dokonalý seriál. Podotýkám ovšem, že se na něho musí dívat z nepatrně jiného úhlu, než na seriály, které teď hýbou světem. ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Parádní a promakaný seriálek o partičce podvodníků z Londýnského prostředí. Kdo má rád zlodějské a podfukářské filmy, musí nutně vidět tenhle seriálový klenot. Každý díl nový podfuk, loupež, nebo jen ošemetná situace, téměř vždy jde ale o zábavnou hodinku koukání. Nakonec ani moc nevadí menší prostřídávání rolí a noví příchozí se celkem zdatně v partě chytají. ()

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Jako pro fanouška britských seriálů a tématiky podfuků je pro mě tenhle seriál jako dělaný. Seriál je natočený s lehkostí a stylem a každá epizoda stojí za to, i když mě se nejvíc líbí ty, kde ani divák do poslední chvíle netuší jakýže to podfuk si tahle partička připravila. Parta podfukářů je výborně vyladěná, každá postava je jiná a má v seriálu i při přípravě podfuku svoje místo a jako celek působí tahle pětice výborně, takže ani nemůžu říct, která postava je moje oblíbená. Originální seriál, který je po všech těch kriminálkách, komediálních seriálech a rodinných dramatech velmi příjemné osvěžení seriálové tvorby. 90% ()

Galerie (281)

Zajímavosti (22)

  • Ve 2. epizodě 7. řady použijí podfukáři trik nazvaný "Doomsday". Stejně zní originální název snímku Soudný den (2008), ve kterém jednu z rolí ztvárnil Adrian Lester, představitel Mickeyho. (klida)
  • Danny Blue (Marc Warren) tady používá falešné jméno „James“. Ve 42. minutě ho ale Kies (oběť) v záchvatu osloví právě jako Dannyho. (germik)
  • The Red Herring, kde začíná dění prvního dílu první série, je populární klub a restaurace, která ve skutečnosti sídlí na této adrese: 49 Gresham St., London, EC2V 7ET. (Had6)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama