Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Do třetice Policejní akademie a do třetice stejná šablona - nábor bláznivých nováčků, ještě bláznivější výcvik, úspěšně zakončená akce, která z nich udělá ty pravé policisty a samozřejmě nesmí chybět několik zlých policistů, kteří jim házejí klacky pod nohy. Skvělé gagy jsou střídány slabšími, celkově se však stále jedná o výbornou zábavu, která ale za kvalitou prvního dílu pokulhává. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začalo to v roku 1984, keď bol natočený prvý, pôvodný film "Policajná akadémia". O rok neskôr bol vyprodukovaný druhý diel "Policajná akadémia 2" (Prvé nasadenie) a o dva roky neskôr, v roku 1986, mal premiéru snímok "Policajná akadémia 3" (Znova vo výcviku). Prvé dva diely som ohodnotil troma hviezdičkami a toto tretie pokračovanie tiež ocením rovnako. Je to taká priemerná americká crazy komédia z osemdesiatych rokov minulého storočia. Tento krát ide o to, že rozpočet nepostačuje na financovanie dvoch policajných akadémií, ktoré pôsobia v meste. Jedna z nich bude musieť byť zrušená. Riaditeľovi Lassardovi prichádzajú na pomoc bývalí absolventi, aby zabezpečili ďalšie fungovanie ich školy. Neľútostný súboj dvoch policajných akadémií bol celkom vtipný. *** ()

Reklama

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Spolu s prvním dílem nejlepší díl této série. Tvůrci se po slabší dvojce prostě vrátili k osvědčeným kořenům, děj byl však zpestřen novými "bažanty" v čele s padouchem Zedem. Dobrá oddechovka na nedělní podvečer a zároveň poslední koukatelný díl z této série. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Jednu akademii mají zavřít. Mauser s Proctorem škodí, co můžou, i kdyby měli o obočí přijít. S Proctorem se podíváme zpátky do Blue Oyster klubu. Zed si najde nového kamaráda pana Sweetchuka (psy s baterkami). Nakonec o všem rozhodne honička na vodě. Zed je takový milý a citlivý kluk (test v plynové komoře), ale potkat bych ho nechtěla. ()

videofil 

všechny recenze uživatele

Ze všech prvních čtyřech dílů, které jsem měl možnost vidět, se mi právě tento líbí ze všeho nejvíc. Hlavně ta závěrečná, několikaminutová honička na vodních skútrech. Dobré jsou také gagy, které jsou mezi Zedem a Sweetchuckem. Chtěl bych opravit jednoho uživatele, který napsal, že je to poslední díl se Stevem Guttenbergem. Není to pravda, zahrál si totiž ještě ve čtyřce. V malých rolích se zde objevili dvě budoucí seriálové hvězdy - David James Elliott (známý jako Harmon Rabb z JAGU) a herečka Shawn Weatherly (hrála v první sérii Pobřežní hlídky ). Co se týče dabingu, kvalita je stejná. I když v tomto díle nedabuje Guttenberga Pavel Trávníček, ale Gustav Bubník. Je to sice dobrý dabér, ale na Toma Cruise, Charlieho Sheena nebo Stephena Shellena se hodí víc. Ke Guttenbergovi moc nepasoval. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)
  • Pôvodne sa počítalo s tým, že sa táto časť natočí spoločne s Policajnou akadémiou 4 (1987), obe pod režijným dohľadom Jerryho Parisa. Jeho zdravotný stav sa však počas natáčania trojky natoľko zhoršil, že ďalšiu časť musel natočiť Jim Drake. (beso74)

Reklama

Reklama