Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Premrhaný talent grafikov kvôli deravému scenáru. Veľmi veľmi krásna a hlavne neuveriteľne detailná grafika aj v dobe vydania až doteraz. Bohužiaľ všetka táto krása utrpela kvôli absencii vlastného humornejšieho štýlu a vizuálu ála Ice Age, Madagaskar alebo Up. Forma zvíťazila nad obsahom s prevahou 5:1. ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

I keď zárobkovo tento film vyšiel úspešne, nepredstavil nič nové skôr urobil akýsi mix rozprávok od Mauglího až po Madagascar. Mimoriadne úbohý dej stavia na príbehu otca ktorý sa hľadajúc svojho strateného syna zapletie so stádom šialených pakoní ktoré si za Boha zvolili koalu. V animácii taktiež žiadny pokrok. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $37,384,046Tržby Celosvetovo $102,338,515Tržby za predaj DVD v USA $42,996,681 //počet predaných kusov 2,332,605║ Mix zvieracích postavičiek z Levieho Kráľa a Madagascaru nevyšiel, celé to je jedna otravná bezduchá báchorka, kde ani jedna postavička nemá kúska čara, o poriadny gag a vtip to ani neobtrie, animačne to bol znesiteľný priemer. Jedna z najhorších počítačovo animovaných rozprávok čo som videl, radšej obísť, nič to neprinesie. /20%/ ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Vobec to nebolo take strasne alebo dospelymi nestravitelne ako som vsade citala. Je sice pravda, ze je to tazka vykradacka (hlavne Madagaskar, Levi kral a Doba ladova) a je to tazko(teda lahko) predvidatelne, ale co by clovek od rozpravocky chcel? Nemozu byt vsetky genialne. I ked mi to mierne skazilo spomienky na zboznovaneho Levieho krala:-( ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako již tradičně, rád si vybočím z řady. Tak kladné hodnocení z jednoho prostého důvodu. Tento film, je pro mě o 3 třídy lepší než Madagaskar!! A proč? Vtipné je to stejně. Asi ho to lehce kopíruje, ale nekopíruje jednu zásadní věc a proto se nestydím dát tak vysoké hodnocení. Na rozdíl od toho Vámi strašně obdivovaného paskvilu jménem Madagaskar, tohle se nebudu nikdy bát pustit dětem, a proč? Protože tento film jen tak nádherně animovaný, že je to až paráda! Přesně můj mezník pro dobrý a špatný animák! Příběh jednoduchý, film si na nic nehraje, ale ta zvířata jsou tak realisticky vytvořena, že jsem fakt hleděl! A hlavně se realisticky chovají (samože nemyslím vtipy a gagy), ale pohyby, pudy, reakce a životní prostředí! Dokonalé! Už jsem i přemýšlel o 5*, ale ta trapná zavěrečná taneční scéna mě rychle vyvedla z omylu. Nechápu proč!!!!! Co se na to komu líbí? To mají jako děti si ještě u filmu zatrsat? Jděte s tím do háje!! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Režie českého znění animované pohádky Divočina se ujal Zdeněk Štěpán a hlavní role namluvili například Martin Preiss, Jiří Hromada, David Prachař, Vanda Hybnerová, Boris Rössner, Miroslav Vladyka a Robin Pařík. (cariada)
  • Navzdory tomu, že filmové anakondy se většinou chovají velmi divoce, ve skutečnosti jsou poměrně klidné a pomalé. Režisér se nechtěl vzdát realističnosti, což ale znamenalo, že by Larry nestíhal své přátele. Nakonec tento problém vyřešil docela jednoduše – posadil Larryho na hřbet žirafy Bridget! (hippyman)
  • Film vznikl v Torontu v novém studiu C.O.R.E. Feature Animation, které založila společnost C.O.R.E. Digital Pictures právě za účelem výroby tohoto snímku. (hippyman)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama