Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích opuštěnej ostrov, tři osoby (jedna z nich je sexy ženská - Kelly Brook), mužská ješitnost a ponorková nemoc. Docela milý překvapení, i přesto, že nedávám závratný hodnocení, čekal jsem něco horšího. Příběh byl docela OK, ale co mi vadilo a kvůli čemu srážím hodnocení, je zbytečná voodoo zápletka. Bez ní by to šlo taky, ba co víc, dávalo by to větší smysl, i když je pravda, že by se asi postavy potom nechovali tak vyhroceně. Na jedno zkouknutí vcelku fajn, dvě silnější hvězdy. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nebola až taká katastrofa, nechýbala dynamika a filmík vonkoncom nenudil , aj keď nebudem skrývať, že jeden a pol hveizdičky ide na konto Kelly Brook a jej kriviek, ktoré tu dostali príležitosť na svoju sebareprezentáciu v plnom rozsahu. :)) No podľa mňa úplne zbytočná dejová línia s pomstychtivou priateľkou viac otravovala ako dodávala príbehu na atmosfére. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Uznávám že pro někoho to může být čiré utrpení, já jsem se teda nenudil. Částečný podíl na tom má i Kelly Brook, bez které by to bylo hodně špatný. Když ono se na ní tak hezky dívalo, jak pořád dokola vylézá z vody v těch průsvitných plavkách, které obepínaly dokonalé křivky. Kéž bych tam s ní taky ztroskotal. Zajímalo mě který "Beachboy" půjde z kola ven, nakonec šli oba ale každý trochu jinak. Já byl celkem spokojen i přesto že konec mi přišel trochu odfláknutej. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Ale jo, já tyhle filmy můžu, něco co naznačuje, že bude jako Modrá laguna, se přehoupne do svižného thrileru. Kelly byla opravdu kus, ale bylo zajímavé, že když lezla do moře nahatá za Juanem, tak hned vylezla ven a v záběru byly vidět její plavky. Ty hvězdy dávám za Brooke a ten parádní ostrov s palmama. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Dopozeral som to (aj keď len tak na jedno oko:) iba kvôli tomu, že tam pobehovala vždy dobre upravená, sporo odetá a dosť sexi Kelly Brook. Nebyť tejto "postavy", tak ten film by som asi po 15min. prestal pozerať... Samotný príbeh síce nie je nejak veľmi okukaný, ale to haluzenie s voodoo mi prišlo strašne trápne. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama