Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Motto (zlehčující - však hodno výsledného díla...): Jak sbalit šelmičku Vivian aneb konec vlkodlaků v Románii... ;-) . . . Krev, čokoláda (a absinth! ;-) - mohl to být démonický koktejl, leč vyšel z toho nakonec tedy spíše vlkodlačí guláš, trpící scénáristickým tápáním, zbytečnou ukecaností a spoustou laciných multižánrových klišé. Možná (zákonitě?) i trošku tou koprodukcí... Rumuni jak se zdá mají věčnou smůlu. Člověk by si řekl, že po Draculovi byl Ceausescu poslední úpír a vlkodlak v jednom, ale ejhle - v Bukurešti a okolí se potuluje už 5000 let jedna vlkodlačí smečka, kterou nakonec až podezřele snadno zlikviduje jeden mladý Amík, miloučký a švarný až běda - že se do něj zamiluje vlkodračice Vivian, která měla být vyvolenou vůdce smečky Gabriela a jít s ním vstříc novému věku a ku slávě druhu... Nu, vše dopadne nakonec vskutku nechutně hollywoodsky (ten závěr mě fakt naštval, jinak bych snad i tolerantně - mmj. i za místy úžasné záběry staronové Bukurešti a některé ty >speciální< efekty dal i tři hvězdičky), že člověk má až pocit, že zase někdo zytečně se snažil o co největší podbízivost a prodejnost filmu, který mohl být pěkným a stylovým milostným horůrkem a stal se nakonec spíše slátaninou, upatlanou ze všech možných ingrediencí... - - - P.S. Hned v popisu filmu zde je blábol - Vivian jako malá se samozřejmě neproměnila v žádného vlka, protože vlkodlaci(!) jak všichni víme (že ;-) se už tak narodí! A ti lovci kdysi v Pensylvánii byli lovci vlkodlaků a proto její rodinu (která se z vůle jejího otce odtrhla od smečky a z toho důvodu byla slabá - jak vyplývá nakonec z děje) vybili. Tak co si to tu zase kdo (HCE) vymýšlí za pitomosti (?!)... - - - - - (Poprvé viděno 12.7.2008 na dvd, komentář zde jako 33. - 12.7.2008) ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Šla takhle Katja von Garnier potemnělým nočním Weisbadenem a najednou jí něco s hlasitím čvacht dopadlo na hlavu. "Scheisse Vogel!!" zaklela Katja a začala si stírat holubí dáreček z hlavy.To ovšem nevěděla,že to byl poštovní holub Christophera Paolinyho,který se díky neznámé genetické mutaci(čichnul si k Paolinyho ponožkám) stal nosičem nového typu zákeřného viru známého jako PAF(Parental Advisory Fucker).Tento virus napadá v mozku centrum představivosti a invence,které poté nemilosrdně vyhladí.A tak se z nebohé Katjy stala den před natáčením B&C ****,*******,..... Jinak is nedovedu vysvětlit,že dokáže být někdo originální jak Ch.P.Film nám zpívá falešným altovým "c" známou ohranou písničku přímé úměrnosti.Čím víc slin před filmem,tím větší hořkost v puse po něm.S Underworldem toto vskutku vydařené dílko má společné bohužel jen tvůrce.Věcí,které se tomuto filmu dají vytknout je přespříliš a 90% by jich bylo naprosto oprávněných.To snad ani nemá cenu zde vypisovat.Agnes se mi líbila asi jako čpící septik trpaslíkům z reklamy,navíc to,že takovejhle mamlas s tragickou holkou vymlátí vlkodlaky,se mi příčí jako sirka ve zvonku naší bývalé němčinářky.Jediné,co se mi na filmu líbilo,byli vlci a shapeshifting. ()

Reklama

Rastr 

všechny recenze uživatele

Člověk od toho čeká alespoň béčkový film o vlkodlacích, možná i s trochou akce nebo zajímavým rozvětveným příběhem. Bohužel ani jednoho se mu nedostane. Film je ukrutně špatný. Špatní jsou herci, špatné jsou triky, cokoliv vás u filmu napadne jako střih, zvuk, hudba jakbysmet. Ale až na "odpad" to není, takže alespoň 1* ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Hm...tak tohle se paní režisérce moc nepovedlo. Sice se jí podařilo obsadit hlavní představitele (Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez), na které se dalo docela koukat, taky scenérie staré Bukurešti nebyly špatné, ale to bylo asi tak vše. Zbytek byl jen slabý odvar čehosi, co jsme už mockrát viděli... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to spíš takové romantický horor. přesto to něco do sebe má. Je sice pravda je to strašně předvidatelné a je hned jasný jak to asi bude pokračovat. Když se do krásné vlčice zamiluje člověk a následně se zamotává do boje s jejím rodem. Vše hodně stojí na hlavní představitelce Agnes Bruckner ,které to tu hodně sluší. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama