Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Anakikin 

všechny recenze uživatele

Tak abych se přiznal, moc jsem nepochopil, proč tenhle film vůbec vznikl. Snad jedině jako splnění dávného snu režiséra, ale každopádně se v tomto případě jedná o průšvih. Takřka souběžně totiž vyšla Spielbergova verze, která vyhrává stylem K.O. Ať už se budeme bavit o hercích, kameře, trikové složce, lokacích nebo zvuku, pokaždé s přehledem vítězí Spielberg. Možná kdyby vyšel tenhle snímek ještě před rokem 1989, nemusel by být označen jako propadák, ale třeba pouze jen jako průměrné sci-fi. Avšak i o tom docela pochybuji... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

A všichni: Hudba: Michal David, Text: Michal David, MartinezZ ~~~ (C G G7 C) Hrůzný úděl měl jsem dnes, zírat na film, vít jak pes. (C7 F C) Hrůzný úděl před očima rost, chvíle krátká (G G7) a já už měl dost. * (C) Když se nedaří, co podařit se má, (F) vzniká pěkně blbá Asylovina. (C) Člověk nevěří, co mozek jeho zří, (G) tupá chujovina. ~~~ A proč tedy něčemu takovému dávám 2 hvězdičky, když by si to zasloužilo odpad? Protože ačkoliv je to nízkorozpočtová über-béčková verze Spielbergovy Války světů, je to úplně, naprosto to stejné! Akorát tady nejsou megalomanské efekty a nehraje v tom Tom Cruise. V podstatě by se dalo říci, že tohle je nejlepší Asylumácká adaptace původního filmu. I původní Válka světů si ode mě za svoji ubohou pitomost vysloužila 1,5* a Invaze světů ji v drtivé většině jejích debilit výborně kopíruje. ~~~ Na to, že je to aktuálně zdejší 15. nejhorší film, jsem čekal něco mnohem, mnohem strašnějšího. Ale ono je to jen stejně debilní jako Spielbergova verze, což mě překvapilo. Gratuluji lidem z Asylumu. ~~~ Vlastně ne, Invaze byla v něčem lepší, na začátku byla poměrně hezká kočka ve sprše. To Špilbu nenapadlo, ha! ~~~ Samozřejmě, jinak je to na odpad :) ()

Reklama

Rathe odpad!

všechny recenze uživatele

Když 2 dělají totéž, nikdy to není totéž. Ale tohle je teda takový paskvel... to snad není možný. Sakra, když na to nemají rozpočet, proč se do něčeho takového pouští? Herecké výkony - děsné, efekty - děsné, scénář - děsné, režie - děsné, kamera - ta zas tak děsná není, jenom trochu hrozné. Pání, díky za Spielbergovu Válku světů. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Sem tam se tam projde obrovskej železnej krab s dvacetimetrovýma hnátama, a to je tak bohužel všechno. Nejen že je to strašná nuda, tak je to ještě natáčený na domácí kameru. Fakt hrůza. To i POVSTÁNÍ STROJŮ mě víc bavilo a ty kovový megachobotnice jsou v něm líp udělaný. [3324. hodnocení, 124. komentář, 9%, 9. nejhorší film] ()

Chasm odpad!

všechny recenze uživatele

Musim přiznat, že sem to nedokoukal do konce, ale vlastně ani nevěřim nikomu, kdo tvrdí, že se mu tento kousek do konce shlédnout podařilo. Impozantní "Walkers" vlastně moc impozantní nejsou, s nulovými efekty se "tvůrcům" nemohlo podařit stvořit o moc lepší věc, než tyhle trapně kreslené obří kraby, které dokážou sesmažit člověka jedním krátkým zeleným paprskem, až z něj zbyde jen ubohá kostřička, s troškou připáleného masa........ No prostě paráda! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama