Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorého vizuálne efekty sú niekde na rozpočte 40USD po zdanení (poprípade možno ani to nie ak sa im podarilo zohnať nejaký free program). Vojenská základňa v starom hangári. Tvorcovia budovu asi najskôr vyberali podľa toho, aby bola čo najväčšia. Bez ohľadu na to či ešte drží pokope. Hlavne nech je to kua veľké, však Los Angeles. Vojenské velenie v nejakej drevenici s vybitými oknami. Prvá pilotka stíhačky ktorú poznám čo má botoxové pery. Nekonečné zásobníky sú samozrejmosťou. Vo filme sa dozvieme zaujímavé veci. Napríklad, že stíhačky môžu štartovať na šotoline a skalách, že keď granát vybuchne asi 20 cm od auta, tak to ostane neporušené, že mimozemské roboty vyzerajú ako veľké mixery so samopalom na streche, že stíhačka môže havarovať tak, že sa zapichne do strechy a nejaví známky poškodenia, že kozmická loď sa dá zostreliť jednou guľkou a tá loď v zápätí exploduje, že sa dá z 50m výšky dopadnúť na rovné nohy, že niekto zo 40-tých rokov je poslaný do budúcnosti, aby bol poslaný do prítomnosti, že mimozemšťania obľubujú lentilky. No a to čo sa deje v materskej lodi, je proste epické a nezabudnuteľné. Film by mal byť žánrovo zaradený aj do kategórie horor. Miestami som sa fakt bál... o svoje zdravie. Keď to tak podtrhnem a spočítam, tak: 5%. Odpad! ()

Kangax odpad!

všechny recenze uživatele

Reku, pozriem si po čase aj nejaký novší sci-fi a nie horor. To som si zase dal... Nemám slov, vydržal som asi 60 minút (čo je fakt dosť) a musel som sa ísť vyzvracať... Neuveriteľná hovadina, fakt niečo neskutočné ako sa tvorcom podarilo naplieskať všetky klišé, stupidity a všetky politické korektnosti čo mi už lezú krkom do jediného filmu. A nie... ja som sa nepomýlil, viem že je ešte jedna Bitva o Los Angeles a je to podobná kravina.... Aj tam len všetci strieľali, nikto nevedel po kom a nakoniec vyhrali tuším sympatický černoši s mexičanmi. Vivat multikulti! :) ()

Reklama

vlKousek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím na co uživatel Pavels94 koukal, ale já jsem koukal na další hodně zdařilý výblitek společnosti asylum, střílet revolverem na lítající talíře, tvářit se u toho fakt drsně, to dokáží fakt jen v tomhle filmu :D Efekty jako kdybych v loutkovém divadle mával poklicí od hrnce přivázanou na tlaničce od bot. Sračkaaaaaa, ale příšerná :)) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak jasný odpad?? Ale ne, kdepák. Ano, triky jsou na úrovni dětských hříček, vlastně je to celé stupid, ale!! V ději snad není v prvních padesáti minutách jediné mrtvé místo. Už dlouho jsem se tak nenachechtal, když tam naběhla ta kóča s tím mečem. Jsem si málem smíchy ukáp do textilu. No a tak za to těch šestnáct procent dám, abych to mohl zaokrouhlit nahoru. A huuups, ještě přidávám za skvělé nápady v závěru. Tenhle filmík měl mít větší rozpočet a byla by to pecka. 201412308815/9115///* a půl/// ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum obecně vždy pracuuje s hodně mizerným rozpočtem, který je vždy vidět úplně všude - v hercích, námětu, scénáři, lokacích, kulisách, režiséru, hudbě, kameře, technice, cateringu, ve všem. Ale tady, tady je to vše umocněno na desátou. Neuvěřitelné dialogy, naprosto zhmotnělý kreténismus. Asylum. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama