Reklama

Reklama

Biznis

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Frankie, mladík na útěku ze špinavého ghetta v jižním Londýně, plánuje svůj útěk a začátky nového života ve slunném Španělsku – přesněji na Costa Del Sol. Vybaven ničím více než jen pár drobnými se vydává na cestu a to aniž by věděl, že tato nepatrná suma ho zavede do lákavého světa bývalého gangstera Charlieho. Dříve než si to sám stačí uvědomit, Frankie dostane více než po čem toužil – je jedním z Charlieho gangu a náhle se ocitá uprostřed světa organizovaného zločinu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

cab 

všechny recenze uživatele

Frankie prcha jednoho leta z Londyna na jizni pobrezi Spanelska, kde dostane praci jako ridic mistniho mafiana Charlieho. Po par akcich mu rozum a vzpominka na otcovy rady rika, aby se vratil, odkud prisel. Ale touha stat se nekym a mit more penez je vetsi. Gangsterka zasazena do 80. let se skvelou hudbou, zenami a drogami ma "cool feeling" od zacatku az dokonce a diky rejzovi, kamere a britskemu humoru vse odsipa az moc rychle. Wheather u like it or not, keep watching it till the end ;-) 85% ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Britská variace na kultovní Scarface zasazaná do prostředí Španělska. Vcelku zábavné, ale poněkud laciné. Chybí osobnost, která by film lépe táhla a trochu poutavější scénář. Koukat se na to ale dá dobře a pokud jste fanoušky podobných gangsterek, tak se vyplatí dát tomuhle snímku šanci. Atmosféra 80. let se povedla zejména díky stylovému oblečení :) Hudba samozřejmě také skvělá, ale možná je jí až příliš. Lepší tři hvězdičky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Povedený filmeček z britské produkce plný svižných scén, humorných situací, drog a žánrového klišé. Čas od času šáhnu i po takové podívané a dám si potřebný oddych od svého oblíbeného hororového žánru. Je sice pravda, že některé momenty jsou dost přistřižené za vlasy a děj je místy vláčný, ale docela jsem se u toho pobavil a to je hlavní. Navíc Danny Dyer předvedl nezvykle dobrý výkon a i s ním jsem byl spokojený. Gangsterka jak má být, můžu jen doporučit. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Frankie se snaží mít na paměti otcovu radu z vězení „Jestli nechceš skončit jako já, vyhýbej se zločinu, ženským a drogám" jenže „ potom už není nic, co by se ještě dalo dělat “ A navíc zrovna doručil zásilku Charliemu, který v tom všem umí chodit, právě potkal svůj vzor a především zamiloval si ten jeho „životní styl“. Očekávala jsem jenom průměrnou gangsteru a i když zápletka nebude pro většinu asi nic nového, má to šmrnc. Okouzlující prostředí (slunné pláže, golfová hřiště, bazény, kluby), britský humor a hlavně skvělou hudbu z let 80. Blondie, Duran Duran, David Bowie a další „Je lepší být Někdo jeden den než Nikdo celý život.“ ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To byl tak divnej a rozporuplnej retro film, že vlastně ani pořádně nevím, co si o tom myslet. Mohla to být hodně slušná gangsterka, ale pořád to z toho drogovýho vážnýho kabátu přecházelo do parodie, kde si divák není chvílema jistej, jestli to náhodou nekarikuje svůj vlastní žánr. V tomhle film naráží asi nejvíc a je to hlavní překážkou pro vyšší hodnocení. Herci jsou vybraní dobře, prostředí a scénář taky nijak zásadně nekulhají, přesto nejde dát víc než průměr. Potěší i soundtrack nasáklej nostalgií. P.S.: Dobrej odkaz na konci filmu - "Frankie went to Hollywood." :) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama