Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (464)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +úvodní vysvětlení a základní pointa proč se to vlastně děje -zpracování snímku/// Tak tohle se moc nevyvedlo. Elimu fandím, o tom není pochyb. Žel, jediné co potěší je herecké obsazení. Tedy v tomto případě Milan Kňažko a Richard Burgi. Jinak vše stojí za starou belu. Tak řeba: dívčiny nejsou žádné sexbomby, nejsou to ani žádné extra herečky a tak se vlastně není ani na co koukat. Co mě nejvíce sra*o, tak to že, spousta scén bela dobře rozehraná, ale pěkně rychle zase ukončená. Kde skončili ty ostatní dívky co tam byly zavřené? Proč tedy tam byl záběr jak jednu potrápili tím, že mohla utéct a přesto se jí to nepovedlo? Kde skončil ten kluk, který ujížděl autem a přitom chtěl pomoct hlavní hrdince? A je tam mohem více nedodělků a nedokončených scén. I závěr je rychle ustřižen a tak teprve to nejlepší tam není. Nebo to bude ve trojce? To snad ani raději ne. Do příště pryč se střední Evropou, pryč s těma malejma cigánama a konečně nám taky Eli něco ukaž, tohle bylo slabé (Zvlášť po novém Halloweenu). Opravdu je zajímavý z části jen příběh a někteří herci a to věru nestačí i pro takového fandu hororů jako jsem já.../// Celkem 40%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Rothova prvotina Cabin Fever mě příjemně překvapila. jeho druhý projekt Hostel rozesmál, protože české scenerie, Michal David a brutalní vraždy za peníze v zaostalem Slovensku byla kombinace která se minimalně od druhého Howling neviděla. Zato třetí v pořadí - pokračování Hostelu mě hodně sklamalo. A i já jsem konečně procitnul - ano Eli Roth je velkohubý břídil který kromě nechutností nic neumí. Žádné napětí, už vůbec ne gradující atmosféra. Tentokrát to nebyla ani sranda. O mašinerii fabrik na smrt jsem se taky dozvěděl velký kulový. Pořád jen kecy, kecy, kecy a slovenské dožínky za doprovodu lidovek. Uff!!! A abych nezapomněl tak dvě opravdu nechutné vraždy. Proč dávám tedy jednu hvězdičku? Za totalně přepálené pětiminutové finále s velmi netradiční (skoro) vraždou a frajerský obrat hlavní hrdinky. Jinak bída. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

„Roth dokázal stvoriť taký subžáner, ktorý nemá vo filme obdoby, v tom čo momentálne robí nemá nikto na ňho, v jeho réžii nenájdete špetku talentu.“ Pri prvom počine som bol ešte dosť trpezlivý ale čo je vlastne toto? Eli Roth dokázal spraviť ešte väčší vývar z prvého filmu než by sa dalo čakať, ľudové piesne skombinované z krvavými scénami sú fakt do smiechu, doslova hurónskeho. Herecké obsadenie je takmer z pohľadu diváka úplne neznáme a preto začnem osobou najznámejšou a tak v prvom rade spomeniem Milana Kňažka, ktorý sa tu ocitol v hollywoodskej životnej úlohe. Postavy vykreslenej do mafiánskeho bosa s kľudným pohľadom sledujúcim drsné prostredie vytvorené okolo jeho veľkej autority. Za tento skvostný výjav sprostredkovaný touto umelecky nadanou osobou by malo byť jednoznačné nejaké ocenenie minimálne Zlatá malina. Z hereckého pátosového prejavu všetkých postáv, stojí len za zmienku v celku sympatický zjav herečky Lauren German na ňu sa dá aspoň pozerať, len škoda že okolo jej osoby chodia neustále tak nechutný ľudia, až vás prechádza chuť pozerať sa na plátno a už len čakáte kedy táto ptákovina skončí. a čo je horšie na filme že ani sľúbené krvavé scény absentujú na 90min. je tam fakt strašne málo neviem na čom potom minuli 10milionov dolárov žeby na tie nové autíčka čo boli dosť často v zábere už nepotrebovali asi tie staré rachotiny, stále neviem čo na Rothovi vidí Tarantino čo mu chodí pred domom zametať chodník? ║Rozpočet $10,2miliónovTržby USA $17,609,452Tržby Celosvetovo $35,619,521Tržby za predaj DVD v USA $16,097,262 //počet predaných kusov 979,884║ konečne ľudia dostali rozum a nechali sa odradiť a tak film nezarobil ani polovičné sumy oproti prvej časty, dúfam že bude aj 3 aby sa bolo na čom v kine poriadne smiať /videl v kine: 5%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak je zvykem u divácky úspěšných filmů máme zde další pokračování celkem úspěšného hororu. Jako vždy je krvavější ale ne lepší. Film přímo navazuje na předchozí díl avšak režisér se tentokrát rozhodl pitvat pratičku mladých holek. Tentokrát nám dokonce i ukazuje systém "objednávek" a více než minule se zaměřuje na mučitele, které zde představuje jako "normální" znuděné boháče. Film má velice pomalý rozjezd a film se svým způsobem rozjede až po hodině. Poté divák konečně dostane svou požadovanou porci masa avšak není to tak úplně ono. Ve filmu je sice více krve ale není tak brutální jak tomu bylo v jedničce. A konečné vykoupení mi tak úplně nesedlo stejně jako fotbal s useklou hlavou. Aspoň, že ty holky byly pěkný. Doufám, že nebude třetí díl. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ne, ze začátku jsem si říkal, že se na to dá koukat, ale ne... To byl děs. !!! Jak se jí lidské maso u stolu k večeři, useknutý penis to je HNUS. Maximálně co hraničí s komedií byl konec, (Fotbálek s lidskou hlavou). Jinak horor nic moc. Radši už v životě nevidět. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)
  • Když během scény mučení řekne Stuart (Roger Bart): „ Já jsem Herkules“, je to odkaz na animovanou disneyovku Hercules (1997). Herec v ní nazpíval part mladého Herkula. (imro)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama