Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (464)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Rothova prvotina Cabin Fever mě příjemně překvapila. jeho druhý projekt Hostel rozesmál, protože české scenerie, Michal David a brutalní vraždy za peníze v zaostalem Slovensku byla kombinace která se minimalně od druhého Howling neviděla. Zato třetí v pořadí - pokračování Hostelu mě hodně sklamalo. A i já jsem konečně procitnul - ano Eli Roth je velkohubý břídil který kromě nechutností nic neumí. Žádné napětí, už vůbec ne gradující atmosféra. Tentokrát to nebyla ani sranda. O mašinerii fabrik na smrt jsem se taky dozvěděl velký kulový. Pořád jen kecy, kecy, kecy a slovenské dožínky za doprovodu lidovek. Uff!!! A abych nezapomněl tak dvě opravdu nechutné vraždy. Proč dávám tedy jednu hvězdičku? Za totalně přepálené pětiminutové finále s velmi netradiční (skoro) vraždou a frajerský obrat hlavní hrdinky. Jinak bída. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Myslím, ba dokonce jsem pevně přesvědčen, že minimálně jedna věc se od prvního dílu zcela změnila. Naprosto zde chybí jakýkoliv náznak napětí. Což je v hororu sakra cítit. O co tu běží už jsme měli možnost poznat v prvním hostelu, takže moment překvapení je zde, jako slovem ze slovníku spisovné eskymáčtiny. Pořád tam však nechybí nějaká ta laskominka, na kterých je vlastně celý film vybudován a snad taky proto se chystám hodnotit tak, jak se chystám hodnotit. Jsem rád, že ve filmu opět hrají idioti. Teoretická sestava a teoretická hlavně proto, že předpokládejme oproštění od dat narození i smrti v podobě Einstein, Newton a třeba ještě da Vinci by asi s vrahouny nebyla v tak dokonalé symbióze, jako to zvládnuly tři chytré američanky, které za svoji chytrost také patřičně zaplatily. Druhý Hostel však vidím, jako horší Hostel. Proto slabé 2*. Každopádně na ten třetí Hostel se rozhodně chystám. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Znovu naprosto debilní, ale přesto lepší než první díl. Při scéně dramatického pochodu k začátku mučení na pozadí se slovenskou cimbálovkou jsem totiž dostal nekontrolovatelný záchvat smíchu, stejně jako při zjištění, že oba důležité mučitele znám ze Zoufalých manželek a vidět je v takhle podřadné roli, kterou si ale oba téměř až zvrhle vychutnávali, byl zážitek. Výš než na neseriózní jednu hvězdičku se ale nedostanu. Celé pojetí Slovenska a velestupidně vypointovaný příběh je totiž ostudou. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Sklamanie v porovnani s prvym dielom. Pouzity slovensky folklor pocas scen v temnych izbach sadistickych maniakov mi liezol na nervy, namiesto toho, aby posobil hrozivo. Krvi alebo brutalnych scen je tu omnoho menej, ako v prvej casti, za to som sa aspon dozvedel omnoho viac o fungovani mafianskych praktikach, napr. vo forme drazby - kto viac zaplati, obet ma zaistenu. No a samozrejme Knazko sa do tej ulohy hodil. Ale ta hroziva alebo odporna atmosfera z prvej casti mi proste chybala......27.04.2008 ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eli Roth .. Průhlednější (úvodní snové převyprávění skutečností osvěží předešlý díl, aby se pak jelo téměř po identické příběhové linii), zábavnější (dražba obětí, vše s Bubblegum Gangem, .. Prostě jsem se často usmíval a to nejen samoúčelné stupiditě, jako minule, protože tentokrát si dokázal Roth zachovat nadhled) a zhovadilejší (revoluční brutalita je reklamní výsměch - mordy nejsou vůbec originální, jen hloupě humusné, to ano). Celku hodně prospívá lepší herecké obsazení, ať už jde o sexy ženské oběti nebo hlavně o dva vraždychtivé zákazníky s odlišným přístupem nebo o Milana Kňažka včetně. I po ostatních, filmařských stránkách jde o "lepší" pokračování - krapet kvalitněji a zvláště přehledněji natočené s lidovou hudbou v pozadí, což je minimálně veselý mix. To jsou ale jen drobky, které zvedají Hostel Part II z odpadu (zvláště ve srovnání s Hostel I), ale více než na jednu hvězdičku to rozhodně nemá! Pozdravuj ho nastokrát, tralala.. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objevuje část písně „Commando X“ od Dixxx. (M.Fish)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama