Reklama

Reklama

Sexy párty 2

  • USA Van Wilder 2: The Rise of Taj (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Taj prichádza z Indie do Anglicka na prestížnu univerzitu, aby všetkým ukázal, čo je to pravá zábava. Vyzbrojený dobrými radami od otca, nadšením, a obrovským očakávaním, prechádza nádhernými priestormi univerzity, aby sa od krutého a arogantného Pipa dozvedel, že ho práve vylúčili z exkluzívneho bratstva Líšok a Chrtov. Na jeho veľké sklamanie sa musí namiesto nádherného starobylého zámku ubytovať v odpornej chatrči spolu s jej ďalšími štyrmi nájomníkmi. Nestráca optimizmus a svoje vylúčenie zoberie ako výzvu a založí vlastné bratstvo Kohútov a Býkov. Kohúti a Býci sa rozhodnú zúčastniť sa na univerzitnej súťaži proti Líškam a Chrtom. Ide o veľmi významnú udalosť, na ktorej každé bratstvo zbiera akademické body. Jeho misia začína... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

necisty 

všechny recenze uživatele

Bohužel strašná sračka, která hanobí jméno svému předchůdci a hanobí také samotného Badalamdabada, kterému to ucho šlo lépe než pán učitel. Silně nesympatické postavy, trapný děj, logické chyby, nemožný nejen paintball... prostě zklamání téměř na všech frontách. Aspoň vtip a kozy to trošku zachránily. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: David Drew Gallagher .. Do odpad!u to má ještě daleko, protože fekálních a vulgárních vtípků je poskromnu. Respektive je zde poskromnu jakéhokoliv vtipu. Zápletka je banální snad jako vždycky, cesta i konec filmu jasný hned od začátku. Co taky čekat, když se k partě loserů přidá indický guru Taj, zakouká se do dívky školního snoba a rozhodne se vyhrát školní pohár? Kal Penn je sice snaživý, ale nemá prostor ani nikoho, kdo by mu pomohl něčím novým zaujmout. Zbytečná komedie. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednoducho povedané - nič moc. Čakal som obdobnú, minimálne rovnako zábavnú komédiu ako bol prvý diel, ale opak je tu pravdou. Druhý diel Sexy párty nesiaha ako takej jednotke ani na päty, je to iba nezábavný odvar, ktorému chýba väčšina prvkov vtipného filmu. Aj samotný dej mi pripadal tak nejako okopírovaný a nudný. Ani Kal Penn nezachránil túto biednu komédiu. Nie je toho veľa, čo by sa dalo vyzdvihnúť, na druhú stranu - pre jedno zhliadnutí prijateľné. Snímku som si pozrel kvôli krásnej Lauren Cohan, ale to nestačilo na to, aby ma snímka bavila. V závere stačí len odporučiť, aby ste sa tejto snímke vyhli míľovými krokmi. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem sice naprosto pitomou, ale zabavnou blbost. Dostal jsem jen pitomou blbost. Clovek by rek, ze z tematu soupereni dvou skupin - bohaci a lordi versus ozralove a luzri bydlejici v chatri s nazvem Chliv se vyzdime spousta zabavnejch situaci. Sem tam nejaka opravdu je, ale bohuzel ne moc a rozesmeje jich jen minimum. Aspon, ze tu je frajer Kal Penn, kterej zachrani kde co. Kdyby aspon sem tam ukazali pritomny zensky nejaky kozicky, tak by to sice nebylo zabavny, ale aspon by bylo na co koukat, ale ani to ne. Takze jen 2*. ()

Pepeto odpad!

všechny recenze uživatele

Je strašné, keď cestujete na dovolenku autobusom a pustia tak otrasný film...tento fekál je plný absurdných a trápnych scén, preplnený americkým, nezmyselným a nevkusným humorom...proste hnoj, počas ktorého nemôžte ani oslobodzujúco zaspať, hlavne keď máte presne nad sedadlom ešte i repráky a v tom bordeli neviete nájsť svoju MP3...ďalšia z vecí, pre ktoré budem na dovolenky v budúcnosti jazdiť radšej autom... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Tajovo poslední jméno Badalandabad v hindském slangu znamená "země, kde lidé mají velké penisy". (Miuri)

Reklama

Reklama