Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

mustafa 

všechny recenze uživatele

O tom, že je to kravina mě přesvědčila hned první věta, když s ním poprvé "promluvil". Jediným kladem filmu je, že je to česky nadabované, i když bych se alespoň mohl zlepšit v němčině. Jinak v Německu asi mají samé hezké holky"-))) a taky jsou to pěkný úchyláci. Postupem času se na scénu vrhá spousta nechutných situací, u kterých bych brečel, protože je to ukázka toho, jak hluboko může někdo klesnout. Za celý film jsem se zasmál asi třikrát a v kině jsem si připadal jako exot, protože všem se to očividně líbilo, holt mají jiný vkus. Naštěstí je tento film celkem krátký, takže na mě zatím nezanechal důsledky. ()

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Pri pozeraní rebríčkov najhorších filmov som si všimol, že som to zabudol ohodnotiť keď som to videl v roku 2012, takže je čas zjednať nápravu. Stručne - jedna odporná a ohyzdná fekálna sračka, ktorá strašne chcela byť vtipnou nemeckou odpoveďou na Prci, prci, prcičky, ale podaril sa jej presný opak. Tí Nemci majú veľmi zvláštne chute, keď si mysleli, že toto bude sláviť úspechy. Jedno pozretie mi myslím bohate stačilo na celý život, neviem či by som sa týmto chcel ešte raz utýrať :D Nechutný "hajlajt", ak to tak vôbec môžem nazvať, je scéna s vibrátorom v upchatom záchode. Tu to môžem useknúť. ()

Reklama

Anderas odpad!

všechny recenze uživatele

Mrtvolně zapáchající žumpa se projednou zase otevřela a vylila se z ní směsice nejroztodivnějších exkrementů, výkalů, hoven a sraček a to vše řádně zředěno kysele páchnoucí močí. V celé takto výbušné atmosféře pak stačí jen škrtnout sirkou a všechno letí zpatky tam, odkud to kdysi dávno vylezlo, totiž do prdele. ()

haWranka odpad!

všechny recenze uživatele

Holky to chtěj taky ještě maj nějakou úroveň, dokonce i dvojka a to už je co říct, protože pokráčka se většinou nevydaří. Tohle "cosi" prostě úspěšně selhalo na celý čáře. Tvůrci si asi mysleli, že se lidi ohromně pobaví vždycky, když uvidí nějakou nechuťárnu. Tak tam bez ladu a skladu nastrkali pár záchodových "vtípků" a tak vniknul tenhle naprostej omyl. ()

Krčma odpad!

všechny recenze uživatele

Možná se teď zacovám trochu neprofesionálně a budu hodnotit film, který jsem ani neviděl. Ale myslím, že na to mám právo, protože i přesto mi zničil večer. Před jedním filmem, na který jsem se moc těšil, dávali trailer na kluky. Ta jedna minuta mi tehdy tak zkazila náladu, že jsem byl ještě několik hodin úplně mimo. V jednu chvíli jsem dokonce chtěl z kina s řevem utéci. Nicméně protože jsem nebyl sám, musel jsem to nějak přemoci. Tehdy dávali Hodiny, což je dnes jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Ale k tomuto postoji jsem musel dospět až po druhém shlédnutí, kdy už jsem nebyl pod vlivem kluků, co to pořád chtěj. Podle mne tedy tento "film" nepatří jinam, než do odpadu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama