Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti piatemu dielu sa jedná o výrazné zlepšenie. Na druhú stranu sa ale tento diel nedá porovnávať s pôvodnou trilógiou a musia sa brať do úvahy trocha iné pozitíva. Za prvé je dôležité zabudnúť na všetko čo tento diel s pôvodnými filmami spája. Eugenea Levyho tu musíme brať ako akéhosi mudrca a meno Stifler ako niečo náhodne, čím by sme si nemali robiť starosti, len ho jednoducho akceptovať. Čaro tohto filmu spočíva v jednej jedinej veci a to - že nám ukazuje ten úžasný americký spolkový život, kde sa chlastá a súloží a popritom tam prebehne súťaž o lepší spolok, pričom nechýba kopec exploitačných genitálií a podarených vtipov na všemožné úchylky. Nebudem klamať - bavil som sa. Vždy keď si tento film pozrie ma vie skvelo pobaviť, jediné čo mi stačí je vypnúť mozog. Jeden s tých lepších dielov, vytvorených priamo pre video a DVD. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se nad přehršlí vtipů, anebo snad mám u komedie filozofovat?! Na to mě neužije a komedie od toho nejsou. Horší je, když se film pyšní nálepkou "komedie", a já to sleduji s "busterkeatonovskou" tváří. To se mně stává skoro pořád. Má to jen vtipné klady a je jich ve velkém měřítku, než v posledním kino pokračování série. Klady: Je to "teen" komedie, nic víc se zatím hledat nedá a ani se nenajde. Zápory: 0. 100% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a máme tu opět další American Pie, ach jo. Návrat Stiflera jsem už opravdu nečekal a ani vlastně nevím, proč jsem se po hrozné pětce vůbec odhodlal na šestku podívat, asi proto, že příští rok se taky chystám na kolej a Beta House by mi mohl názorně ukázat, jak vlatně takový život na výšce vypadá... Ne, tak to asi určitě nebude, Beta House nám naprosto zhovadile prezentuje svět, kde holky slouží jen jako hloupé, avšak na pohled krásné stroje na šukání. Jenže pánové, musíme si uvědomit, že ženy jsou taky lidské bytosti a měli bychom k ním mít přece úctu :) ... Ne, tak to asi taky určitě nebude, kdo by měl přece úctu k ženám, že? :) Zpět k filmu - American Pie 6 má opět ještě více nechutnější humor a vyskytuje se v něm ještě více krásných bab než minule. Jako celek tedy jakžtakž dokáže aspoň zaujmout, když už nic. Proto si dovolím velkoryse udělit 2 hvězdy, resp. 3/10 ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Teda, tolik obnažených ženských ňader v jednom filmu, v HD kvalitě a na velkém plátně, to už jen tak v životě neuvidím! :) Jednou za čas není na škodu ukojit nízké pudy zhlédnutím slaboduché prasárny (nejlépe ve spolku podobně naladěných lidí ;). Pak objektivní nekvality téhle splaškoidní přisprostlé kraviny, ve které je největším pozitivem vysoká koncentrace spoře oblečených perfektně stavěných bab, a ve které létá vzduchem mužské i koňské (!) sperma, litry zvratků (při scéně závodů s pitím 55 litrů alkoholu se mi z kombinace smíchu a zhnusení málem udělalo blbě jako hrdinům) a tekutiny při dívčím orgasmu, pozbývají jasných kontur. A to byl jen malý výčet "chuťovek"... Šmrnc a kouzlo prvních Prciček je v nenávratnu, ale i když se to stydím přiznat, bavil jsem se a řehtal, takže vyčůraně zařazuji neutrál. :) 5/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani kvůli těm vyfintěným silikonovým holkám to nestojí za shlédnutí. Kouzlo je nenávratně pryč, úroveň vtipů je žalostná a divákův zájem, sic se snaží sebevíc, pomalu odumírá. Časy toho pravého Stiflera jsou nenávratně pryč, všechno jede na půl plynu a film nakyne na jedno velké nabubřelé nic. Bratři Weitzové léta páně 1999 (to to letí) odstartovali neuvěřitelně masivní boom a teenagerovská komedie se (ve velkém) stala dojnou krávou. Za první Prcičky nesmírně děkuju!! Jenže roky plynou, původní partička se rozpustila a tady narazila kosa na kámen. Není to sice tak nezáživné jako Prcičky s pořadovým číslem 4 (tam jsem dal * , tady budu mírnější), ale tahle v pořadí šestka má zejména nesympatickou hlavní postavu, a i přesto, že všude pobíhá odhalené řezivo, není prakticky o co stát!! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama