Reklama

Reklama

Třetí komediální setkání s Vanem Wilderem se odehrává na půdě Coolidge College, kde studovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže kdysi prestižní škola dnes připomíná spíš vojenský cvičák a děkan Reardon, který nenávidí jeho otce, se snaží Vana vyhodit... Oblíbené a úspěšné příběhy Vana Wildera pokračují. Ve třetím filmu Van Wilder (Jonathan Bennett) nastupuje do prváku na Coolidge College, kterou absolvovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže když se na tuto konzervativní vysokou školu zapisoval, netušil, že už dávno nemá nic společného se zábavným vzdělávacím ústavem, který jeho otec měl tak rád. Dnes spíš připomíná vojenskou základnu a děkan Charles Reardon, spolužák a nepřítel Vanova otce, se od samého začátku snaží Wildera ze školy vyhodit. Neštítí se přitom žádného podrazu, ale Van si nenechá nic líbit, takže oba brzy zjistí, že jejich souboj na Coolidge College může mít jen jednoho vítěze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

necisty 

všechny recenze uživatele

Další díl klasické sexy párty. Zatím mi nevadí jako tolikátý díl Prciček. Zde se stále objevují sympatičtí herci a hlavně ty herečky:)! Lépe řečeno k*ndičky, které se nebojí odhalit. Občas nějaká sranda a malinko nechuťáren. Takhle by se dal popsat každý díl a jak říkám, stále mě to baví. V rámci žánru bych řadil mezi ty lepší, ale na Sexy párty 1 to prostě nemá! Co se mi tu vyloženě nelíbilo, že se zde zase objevuje nějaký blbec, co má pěknou holku a co s tím hlavní hrdina udělá?! Kuriosní je, že ho hraje Stifler z nových Prciček. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Sexi párty nepoznám ale bolo mi jasné že to bude niečo na spôsob Prcičiek.A aj bolo a ja som sa super bavil.Hlavný herci sú sympatický.Trocha mi vadil Steve Talley ako záporák lebo som si ho pamätal ako Stiflera napríklad z nahej míle.Nič nové tu nenájdete ale ak sa chcete odreagovať, zabaviť a samozrejme vidieť prsia určite doporučujem. ()

Reklama

PanJam 

všechny recenze uživatele

Na začiatku filmu som si myslel, že to nebude stáť za veľa, aj keď dúfam som pravý opak. Od začiatku to bol však naozaj poriadne zábavný film. Neprekvapuje má , že tento film nemá vysoké hodnotenia, skôr ma prekvapuje že má až príliš vysoké na takéto divoké komédie. Ale malo to náhodou celkom dobrý dej, zasmiať sa dalo takmer na všetkom a samozrejme koniec filmu ako sa patrí :D. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první díl a ten mě opravdu nadchnul. Něco tak uchylného a přitom směšného jsem dlouho neviděl. Tohle pokračování není už úplně ono, ale i přesto si to zachovává takový ten pomyslný inteligentní nadhled. A takdy se tam objevil ten buldoček:-))) Takováhle teen komedie co jeden dlouhý večer dobře zapláce je prostě fajn. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už tam zůstaly opravdu jen oteklé psí koule, ale překvapivě je to zábavnější než dvojka, která vsadila vše na britskou strojenost a snobství, což úplně nevyšlo. Pokračovatel rodu Wilderů však i zde dostane nepříjemné soupeře v podobě víry, abstinence, vojenské poslušnosti a sexuální zdrženlivosti, které samozřejmě stylově rozmetá. Jelikož jsme zpátky na americké půdě, tak se série vrací ke kořenům a nechybí brutální nálož koziček a fekalit všeho druhu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Zhruba v čase 21:55, kdy desátník Hayesová (Kristin Cavallari), rozdává rozkazy studentům, lze v jejich brýlích vidět odraz natáčecího štábu. (masekjc)
  • Ve scéně, kdy Van (Jonathan Bennett) vstoupí do třídy na kurz sexu, se mu změní mezi vstupem a odchodem ze třídy třikrát barva trička. (BisiJoker)

Reklama

Reklama