Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Možná se budete ptát, proč jsem se díval na něco tak příšernýho, jako je Nahá míle, když jsem předtím viděl jen první díl, kterému jsem dal jen dost podprůměrné **. Jedu si tak v zimě na kole a co čert nechtěl, ta svině stará opotřebovaná se roztrhla tak, že už to nešlo zalepit. Poznámka pro bikery: S píchnutým kolem vás po požádání pustí spousta řidičů do tramvaje nebo autobusu. Svezl jsem se tramvají na metro, ale autobusákovi na lince, která by mě z metra dovezla až domů, se ten nápad nelíbil, tak jsem šel dvě zastávky pěšky, dostal se do autobusu, který jel stejným směrem a pak už zbývalo jen vyšplhat se asi půl kilometru do kopce. No a náhodou jsem šel kolem domu kamaráda, kterej si zrovna jedno kolo staví, a chtěl jsem se zeptat, jestli nemá duši. Nebyl doma, ale (další náhoda) potkal jsem ho cestou, když šel z práce. Duši neměl, ale chtěl otestovat novou vodnici a zrovna si koupil Nahou míli někde v trafice. Prý jsou takové filmy dobré na odpočinutí po práci, když člověk chce po těžkém dni vypnout. OK, proč ne. No tak jsme naládovali vodnici a pustili film. Na začátku jsem zjistil, že je fekální humor nejspíš dost populární, během filmu jsem nabyl dojmu, že čím víc nahejch lidí, tím víc Adidas a protože se na teenage komedii rády podívají i něžné polovičky hulvátů, tak pro jistotu svléknou i řádně depilovaní kluci. Děj se celý točí kolem blbého závodu, kde běží celá škola nahá, a pak maj mejdan, kde jsou všichni maximálně ve spodním prádle a pořádají obskurní soutěže. Už to je dost síla, ale to není vše. Autoři přesně věděli, jaké trapné scény tam chtějí, ale už je nedokázali vypointovat a slepit dohromady, takže jsem byl rád, že jsem byl čím dál tím víc zkouřenější. Dějově naprosto nenavazujících scén, chyb a nesmyslů (ragbyové hřiště s 20 cm bahna?!?) je film plný a většina vtípků vyznívá do ztracena. Prostě radost pohledět. Navíc když je na večírku na vejšce tolik pěknejch bab a hrdinové tam balí zásadně holky, které se mi vůbec nelíbily. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jak otřesný film to může být? Vzhledem k tomu, že si film propůjčil jen jméno, pana Levensteihna a spoustu prdelí (zásluhou Erika Lindsayeho), tak je to vážně dost otřesný. Tahle série zakládá na vtipu a sexu. Sex a vše kolem něj tu byl, ale vtipný to bylo tak prvních 20-25 minut. Utahovat si z trpaslíků je sranda, ne že ne, ale opakovaný vtip není vtipem.. Na začátku jsem se, i když s otřesnými herci, skvěle bavil, ale ke konci už to bylo ohrané a nudné. Horší než předchozí. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

V pořadí již 5 díl této série. Změna prostředí a hereckého obsazení je oproti otřesnému 4 dílu příjemná změna. Děj je tentokrát zaměřený na bratrance bratrů Stiflerových, který je ovšem úplně jiný, než oni dva a pořád nemůže přijít o panictví. Příběh tedy nepřináší nic nového, ale prostředí té nové školy je fakt dobré, takže plus. Pak je tu ještě další Stifler, Dwight a ten je v celku sympatický, ale už to není starý dobrý Stifler. Nahá míle je dobrý nápad, ale v samotném filmu je tento závod poměrně krátký. Ve filmu je pár povedených vtípků, ale občas je tu i pár trapných chvil. Ale rozhodně je to lepší díl, než nemožný 4 díl. Takové 2 a 1/2 hvězdičky ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Daleko nejhorší ze série prciček. Film, který hraničil s trapností. Stupidní až kýčovitý scénář, přesně vypočítaný na efekt. Kufr se mi zvedal z těch liliputánů, to už byla silná káva. Film byl jedna velká nuda. Děj = jedna velká blbost. Na šestku se už fakt dívat nebudu. Jediné na co se dalo koukat, byly kozy :-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jak dlouho nás budou ještě producenti zásobovat dalšími pokračováními této již dlouho nezajímavé série? Který další z rodiny Stiflerů bude příště hlavní hrdina? Že by dědeček? A kdy si Eugene Levy uvědomí, že ani už on není vtipný?....No prostě tenhle film je prostě příšerný a od odpadu ho zachraňuje pár hezkejch bab a občas docela vtipní liliputi. No prostě je to shit ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama