Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Totální pecka, jsem nečekal, že se budu takhle bavit. Jeden z nejpromyšlenějších hororů za poslední dobu, který si maximálně hraje s klišé a každá povídka končí nečekaně (naprosto dokonalou pointu má povídka s karkulkou a vlkem, která se zvrhne naopak.... nechci spoilerovat) a hlavně to do sebe všechno krásně zapadá. Nadsázka a černý humor je z lehkostí podáván a není tam násilně vložen, i když člověk u toho neumírá strachy tak to napětí a atmosféra se zde najde, a hlavně se člověk celou dobu baví. Dobře hrající herci(ani nahota nechybí a je tam i skvělý „striptýz“:-)), místy strašidelné zvuky, hudba oldschool a komiksové titulky ala staré Tales of Horror potěšující. Dnešní vyvražďovací a rádoby šokující hororové produkci je tento návrat ke klasickým hororům opravdu svěží. Tento rok je to s Drag me to hell zatím to nejlepší co jsem z tohoto žánru viděl. Mé hodnocení 4,5 hvězdičky… ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Otázka za deset bodů: Je Halloween, váš oblíbený svátek, přijdete z redakce z práce a chcete si pustit nějakou pořádnou halloweenskou řežbu, když se ve dveřích vašeho bytu nečekaně objeví lepší polovička s tím, že očekává romantickej večer. Co uděláte? - Jestli jsem získal všechny body, když jsem zvolil Trick ´r Treat, tím si nejsem jistý; já se ale bavil velmi dobře. Čtyři chytře vymyšlené příběhy nepostrádají komiksovou nadsázku a i když mi to nejvíc připomínalo několik dílů seriálu o přemožitelce upírů Buffy, nedočkavě jsem čekal halloweenské koledníky, abych jim provedl něco jako ředitel Wilkins. Škoda, že se tahle tradice u nás nedodržuje. Tak jsem alespoň zapálil svíčku ve vydlabané dýni a a dal si pozor, abych ji nesfoukl před půlnocí - sice ani Peeping Tom není v našich končinách obvyklou postavičkou, ale riskněte to... ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Vraždiaci psychopati, vlkodlaci, duchovia, nevrlí starí susedia, nevinný detský žartík, ktorý sa nepríjemne zvrtne... A odkazy, odkazy, odkazy. Od samotného Halloweenu až po súčasnú béčkovú hororovú scénu ovládanú menami ako Rob Zombie. Trick ´r Treat je síce poviedkový film, no s jediným režisérom a preto je konzistentný a v polčase si drží úroveň. Nechýba ani pár dobrých vtipov, a trojica Dylan Baker, Anna Paquin a Brian Cox neskutočne tiahne. "Béčko až na půdu". ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Comicsy já prostě miluju, strašidelné obzvláště, a když se podle nich povede film, je radost dvojnásobná. Jasně, pointu většiny minipříběhů vytušíte, ale jsou tak zábavné! A žádné milosrdenství se nekoná - děti neděti, masakr se nevyhne nikomu. Nejlepší byl zřejmě vlkodlačí striptease za zpěvu M.Mansona. A hošík uzvracející se k smrti byl rovněž bezchybný....ať žije Halloween! ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi ako to vzájomne bolo prepletené, bohužiaľ nie každý príbeh ma tak zaujímal. Hlavne teda ten "babský". Ja som úprimne ani nevedela, že vo filme sa odohrá viac príbehov, myslela som, že je to o dákom sériovom vrahovi. Takže neskôr som bola trošku zaskočená ale dalo sa to rýchlo stráviť. Najzaujímavejšie príbehy boli tie s deťmi z autobusu a s halloweenskem démonom. Síce viac k svetu bol ten démon s tým vrecom na hlave. No a napriek tomu, že som to pozerala cez deň neraz ma dosť myklo od strachu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru v Britské Kolumbii od 16.11.2006 do 23.1.2007. (Terva)
  • V roce 2009 Michael Dougherty oznámil, že bude pokračování. V roce 2011 se v USA na svátek všech svatých objevil v některých kabelových televizích trailer na druhý film. V roce 2012 však nezačalo ani natáčení. (Terva)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama