Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Comicsy já prostě miluju, strašidelné obzvláště, a když se podle nich povede film, je radost dvojnásobná. Jasně, pointu většiny minipříběhů vytušíte, ale jsou tak zábavné! A žádné milosrdenství se nekoná - děti neděti, masakr se nevyhne nikomu. Nejlepší byl zřejmě vlkodlačí striptease za zpěvu M.Mansona. A hošík uzvracející se k smrti byl rovněž bezchybný....ať žije Halloween! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý Halloweenský projekt, který bude určitě vděčnější pro americké publikum, ale já osobně Halloween mám moc rád a rád bych ho i konečně někdy pořádně oslavil.Několik děsivých svátečních povídek úžasně propletených do sebe, odehrávajících se naráz v jednom menším městě.Výtečný scénář a dokonalá návaznost scén jsou největším plusem.Bohužel film není moc strašidelný a atmosféry najdete pomálu.Lekaček je jen pár a budete se spíš zvrhle bavit, než bát, což je hrozná škoda, protože u hororu by mělo jít hlavně o strach a potenciál tu teda byl jako hrom, bohužel nevyužitý.Jednotlivé povídky, či respektivě příběhy několika postav jsou vesměs stejně dobré.Na děštivou a mlhavou včerejší noc to bylo ideální, škoda že místy takové televizní pokoukání.Co vás asi překvapí je skutečnost, že ve filmu umírají haranti ve velkém, což je v dnešních poměrech jev nevídaný, pokračování bych ocenil60%. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Vraždiaci psychopati, vlkodlaci, duchovia, nevrlí starí susedia, nevinný detský žartík, ktorý sa nepríjemne zvrtne... A odkazy, odkazy, odkazy. Od samotného Halloweenu až po súčasnú béčkovú hororovú scénu ovládanú menami ako Rob Zombie. Trick ´r Treat je síce poviedkový film, no s jediným režisérom a preto je konzistentný a v polčase si drží úroveň. Nechýba ani pár dobrých vtipov, a trojica Dylan Baker, Anna Paquin a Brian Cox neskutočne tiahne. "Béčko až na půdu". ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si to pustil? Anna Paquin, není to dlouhý a v žánru je komedie. Dojmy? Ztráta času. Humor? Možná na začátku trochu konverzační. Je to mozaika několika příběhů, které nakonec dají smysl. SPOILER Ale smysl je odhalen až na konci, a to ne celý, a navíc je stupidní. Napětí ani lekačky nefungovaly - to, že se stařík pomalu otáčí na schodech a rozhlíží, není strašidelné, ale nudné, jako většina filmu. Nejlepší scéna byla s vlkodlaky, kde zahrál Marilyn Manson Sweet Dreams; a vůbec těch pár minut kolem Anny nebylo tak špatných. # Dobrý komentář: tron. # příběh 3 | hudba 5 | humor 1 | akce 0 | napětí 4 | pustil bych si znovu 2 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $3,034,206 //počet predaných kusov 197,895║ Ja tam strašne cítiť že to je debut, lebo ako celok je ten film doslova nefunkčný, pokiaľ by sa to bralo na samostatné scény tak fajn, tie boli prevažne na dosť dobrej úrovni, kde bolo cítiť slušnú dávku napätia, do príbehu napasovaní čierny humor až tak neberie ale ani neotrávi, film sa dá brať ako čistý priemer bez vyšších ambícii. /50%/ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Všetci účinkujúci pod maskami, ktorí hrajú deti v školskom autobuse, majú skutočné zdravotné postihnutie alebo zranenia. (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama