Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

petero 

všechny recenze uživatele

Antalov najslabší film. Herci nevyužitý. Vôbec to nie je akčné. Keď film o transporte peňazí, charakteroch jednotlivých členov a lákadle po veľkých prachoch taj odporúčam francúzsky LE CONVOYEUR (2004) z ktorého námetu vlastne Armored vychádza. Bohužiaľ Armored ale je tak iný a povrchný, že ho ani za remake nemožno označiť. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvaceti minutách si říkám, že to může být hodně zajímavé. Po prvních 40ti minutách si říkám, že by další loupež po italsku? Po skončení si říkám - WTF?! Celý tenhle film je totiž špatný. Místo toho, aby byl zaměřen na geniální provedení fingované loupeže, vydá se opačným směrem, a celý potenciál filmu potom jde do kytek. Mohlo to být dost dobré, celé to ovšem zkrachuje na tom, že se hlavní hrdina zamkne v dodávce, a zbytek party se tam snaží dostat. Herci jsou jediným plusem tohoto filmu...Slabé tři hvězdy. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka neuvěřitelně mrhající hereckým potenciálem, která je ještě dementnější než takový The Tournament - jenže tam kde ten nabíral body za přímočarou řežbu, nenabízí Armored nic než otravné plkání o tom jak jsou ti kluci zlodějský vlastně hodný, což zabere půlku filmu, a pak ve zbytku hnípání se v tom že možná nejsou tak úplně hodný, ale každopádně jsou úplně blbí a dělají věci kterým se o logičnosti ani nesnilo. A říkat že režisér za to nemůže, protože je to mizerné hlavně scénářem, není tak docela pravdivé, protože ani on se krom pár kamerových blbinek ničím aspoň trochu zajímavým nepředvedl... takže od Predators teď nečekám vůbec nic dobrého. Btw už dlouho se mi nestalo že bych tak nepokrytě fandil záporákům a tak moc opovrhoval hlavním hrdinou. Horší 3/10 ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nooo... budem sa snažiť slušne... skazená americká spoločnosť, v ktorej sa ako vždy nájde jeden vojnový hrdina, ktorý ako inak dosahuje zručnosti Mac Gyver-a, je ďaleko nad vecou no a samozrejme všetko dotiahne do dobrého konca. Ako inak celé to stojí na ubohej myšlienke, bez vážnejších zvratov... prevedenie o nič lepšie. 3-4/10 ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Pro mě se stal tento film hororem numero uno. Alespoň tedy pro kvality vývojové linky filmu nenacházím lepší označení, než "hororové". Film začíná pozvolna a příjemným tempem dostává diváka do dění. Nastává postupná gradace a desítky minut špičkové podívané, při které jsem mlčky seděl a jen civěl. Pak ale zcela nepochopitelně přišel zhruba v posledních dvaceti minutách na řadu deus ex machina se sadomasochistickými sklony a počínaje okamžikem, ve kterém si Columbus Short uvědomil svůj skrytý parkourový talent, se veškeré předchozí kvality, které film a herci předvedli, sesypaly jako domeček z karet. Následovaly už jen laciné honičky, projevily se sebevražedné tendence účinkujících ([SPOILER] pardon, ale když se tam na scéně v docela vypjatém okamžiku rozhodl ten tvrďák téměř z ničeho nic seskočit ze střechy, nemohl jsem se nezasmát a nevzpomenout si na to, jak Denholm Reynholm z The IT Crowd vyskočil z okna své kanceláře při návštěvě inspekce [/SPOILER]) a celé to poslal do nejtmavších lokalit ten nejstupidnější závěr, na který bych býval nebyl schopen snad ani pomyslet. Opět škoda největšího kalibru! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama