Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 1

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (282)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru-perfektní, napínavá a řemeslně zvládnutá jednorázovka s obsazením, o kterém si nejeden prázdninový trhák může nechat akorát tak zdát sladké sny........ Argumenty haterů neberu=Hledat a vyžadovat logiku u takového filmu je jako hledat a vyžadovat logiku u smrtonosných zbraní, Policajtů z Beverly Hills nebo jiných osmdesátkových cool krimiakčňáků...takže..... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nooo... budem sa snažiť slušne... skazená americká spoločnosť, v ktorej sa ako vždy nájde jeden vojnový hrdina, ktorý ako inak dosahuje zručnosti Mac Gyver-a, je ďaleko nad vecou no a samozrejme všetko dotiahne do dobrého konca. Ako inak celé to stojí na ubohej myšlienke, bez vážnejších zvratov... prevedenie o nič lepšie. 3-4/10 ()

Reklama

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Vyložený průměr. Sice se na tuhle blbovinu podruhé nepodívám, ale nebylo to zas tak špatné. Na film mě nalákal herecký ansábl. Tolik zvučných jmen v jednom? Nešlo odolat. Výsledek, ale nedocenil moje očekávání. Filmem se táhnou docela dost debilní a nelogické scény, člověk si řekne co už. Ta jediná akční honička byla hodně chaotická. Pak ještě můj vkus málo sprostých slov. Čekal bych daleko více fu*k slovíček, a ne nějaké trapné stupidy. :-D Holt jsem takový. Ale jinak jsem byl docela napjatý jak to skončí. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Kolko uz bolo natocenych podobnych filmov o lupeznych prepadoch, avsak niektore boli lepsie, ine slabsie. Zo zaciatku som si myslel, ze to bude slabucky film, ale hlavne druha polovica bola celkom zaujimava, pretoze hned od zaciatku mi bolo jasne, ze nieco pocas lupeze nevyjde a budu velke trable a presne tak sa aj stalo. Celkom dobre obsadenie, vdaka znamym hercom ma to bavilo este viac. Je to vlastne nenarocna oddychovka, ktora mozno rychlo vysumi z hlavy, ale mna to celkom bavilo a pod produkciou je podpisany aj Sam Raimi. Reziser Nimrod Antal natocil aj poslednych PREDATOROV (2010) s Adrienom Brodym, s ktorymi som bol velmi spokojny. ________ Matt Dillon - (Mike Cochrane) +++ Jean Reno - (Quinn) +++ Laurence Fishburne - (Baines) +++ Amaury Nolasco - (Palmer) +++ Fred Ward - (Duncan Ashcroft) +++ Milo Ventimiglia - (Eckehart) +++ Skeet Ulrich - (Dobbs) +++ Columbus Short - (Ty Hackett) +++ Produkcia: Sam Raimi +++ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Obyčej, ze kterýho se díky obsazení stává neobyčej. Ano, přesně tak, herecký výkony Dillona, Shorta a Fishburna stály opravdu za to a co že Reno byl dopočťák.... Byl tam a to se počítá. Jednoduchá zápletka i děj, příjemná délka filmu a jako zajímavost, nebýt ženský ze sociálky, opravdu zde jiná žádná nefigurovala, takže potvrzuju - CHLAPI SOBĚ! 60% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama