Reklama

Reklama

Bu neng shuo de mi mi

všechny plakáty
Trailer
Hongkong / Tchaj-wan, 2007, 101 min

Na střední školu Tamkang přichází do hudební třídy nový student Le. Ze staré klavírní učebny slyší tajemnou skladbu, jde se proto podívat za zvukem. Spatří tu dívku Yu, se kterou se ihned spřátelí a tráví s ní poté spoustu času. Jenže jednoho dne uvidí Yu Lea s jinou dívkou, a tak uteče. Le na ni čekává před jejím domem, ale dívka se stále neukazuje. Nakonec mu jeho otec poví neuvěřitelný příběh o jedné dívce a hudební skladbě s názvem Secret… (JxMx)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

zette 

všechny recenze uživatele

Tak je to takova romanticka pohadka, ale s fakt hezkym scenarem a krasnou hudbou. Natoceno je to hezky, herci dobri. Jestli jste sbalili nejakou holku a chcete se predvest vecer s nejakou romantikou, nema nic proti zlutym a umi pocitat alespon do tri, tak ji to pustte a uspech zaruceny. Ja uz na to cumim po nocich sam:-))! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Ale však veď áno, ak nie je niekto v ázijskom romantickom filme smrteľne chorý, tak má aspoň astmu. Ale tu ma čakalo ešte väčšie prekvapenie na konci. Vcelku príjemný romantický film s nádhernou muzikou, sympatickými hercami a ten súboj klavírov som si pustila hneď niekoľkokrát a spomenula som si ešte na jeden môj obľúbený https://www.youtube.com/watch?v=1pjQ7qYQU90 ()

Reklama

Deschain 

všechny recenze uživatele

Postavy sympatické, prostredie školy tak isto, pekná hudba, piano battle ako výborný nápad, taktiež mi sadlo zafarbenie filmu. V polovici to trochu stratilo tempo, potom ma to ale prekvapilo (keď už som si myslela, že viem o čo ide, prekvapilo ma to druhý raz) a finále bolo strhujúce. A Chou má talent. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Čím viac ho poznám, tým viac zisťujem, že nieje len talentovaný spevák, skladateľ a textár, ale aj herec a dokonca i režisér. Secret to len potvrdzuje. Dej síce nieje nijak originálny, a jeho rôzne variácie sa dali vidieť aj v iných ázijských romancách, je však tak citlivo, jemne a prekrásne natočený, že mu to snáď ani nejde vyčítať. Jay Chou hrá dobre, jeho klavírne výstupy sú doslova excelentné. Emócie a "iskra" medzi hlavnými postavami funguje od začiatku. Chcelo to ešte trocha viac upraviť koniec a bolo by to za 5* ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Miluji klavírní hudbu. To bylo opravdu nádhera jak spolu soupeřili. Romantická linka byla také roztomilá. Hlavní postavy pro mne byly také zajímavé, avšak věděla jsem hned od začátku co je Secret. To je důvod proč nemohu dát plné hodnocení. Ale určitě jsem vděčná za doporučení a doporučuji těm co ještě neokusili nic z Tchaj-wanu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Překlad čínského názvu zní: "Tajemství, které nesmí být vysloveno". (Jirka_Šč)
  • Yuhao Zhan, druhý účastník klavírního duelu, je i ve skutečnosti vynikajícím klavíristou. S Jay Chouem vystupují a předvádějí "klavírní bitvy" naživo. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama