Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Piper Perabo, slušná hudba, český i originální dabing, trošku děj, některé postavyčky vyloženě rozesmějou (krysa a leguán) -hlavně zpočátku mírně trapné, rozhodně ne film pro každého, přesněji je to film o psech se psy a pro psy/// Přiznám se, že jsem chtěl jít původně na film i do kina. Velice mě totiž zaujaly trailery a měl jsem za to, že to může být zábavný hudební snímek. Ve skutečnosti je to spíš dobrodružná podívaná ve stylu filmu Neuvěřitelná cesta. Jen s několika rozdíly. Tohle je víc infantilní, víc pro malí děti a možná pro majitelky čivav. Uznat ale musím samotné psy, kteří hrají výborně a věrně při tom vypadají. Na kolik pomohla počítačová animace si netroufám odhadnout. Jestli je to její zásluha, tak to není poznat./// Celkem 63%/// ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Klasicke, sablonovite hollywoodske klise, tentokrate v psim oblecku. Hnus. Kdybych chtel byt hruby, rekl bych ze Raja Gosnell dostal poradnou ranu invalidnim vozikem pres zada a od te doby chodi po ctyrech, taha pantofle po baraku, okusuje koste a cura mamince na fikusy. Ale ja to nereknu, takovy jsem format. ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

V jednej veci musím súhlasiť s užívateľom s nickom Pilouš. Film si rozhodne nezaslúži hodnotenie Odpad. Konečne zase raz typická Disneyho rozprávková komédia s absolútnym happyendom(naozaj všetko skončí dobre). Superštek (jak od Bolta) na konci je už silné kafe, ale je to raz rozprávka, tak relaxujte a smejte sa, rozhodne je na čom. Mexický chameleón hláškuje jedna radosť. Toto je ultimátne nezávadný film na rodinné kino. Po všetkých tých vulgárnych, sexistických, ultra teen-cool somarinách je toto ambrózia. PS: Čivavy(ani iné mini psi) nie sú moje obľúbené plemená, ale nezaložím na tom hodnotenie filmu, však MartyMcFly89 . ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem docela dobrá guilty pleasure, u který budou malý děti chrochtat blahem a smát se od první do poslední minuty a starší diváci se budou jenom divně tvářit a občas se nad tou blbosti uchychtnou. Když si ale řeknu, že o nic víc asi ani tvůrcům nešlo, tak to dopadlo vlastně přesně tak jak chtělo. Jo a minutu ticha za Jamie Lee Curtis. Smutné, kde až můžou někteří dřívě slavní herci skončit. ()

Pilouš 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný film, který si odpad! rozhodně nezaslouží. Snímek je cílený především na děti a nenáročné diváky. Já osobně jsem u něj s přítelkyní strávil moc pěkný čas... Pohodová podívaná, jejíž hodnocení sráží inteligenti, co film ještě neviděli a z různých absurdních důvodů nesnášejí čivavy. Já mám jednu doma už 11 let a nedám na ni dopustit. -Věřte nebo ne ale i k čivavě se dá vybudovat stejně silný vztah jako k jakémukoli jinému plemenu. A že je zakrslý? Pánové koukněte se do kalhot a buďte rádi, že se vám ostatní nesmějí. -Za vaši velikost stejně jako čivavy nemůžete... 4* (Nadsázka abych zvýšil průměr) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama