Reklama

Reklama

Rychlí a zběsilí

  • USA Fast & Furious (více)
Trailer 1

Dominic Toretto je stále v čele gangu pirátů silnic. Jenže cítí, že bude brzo dopaden, a tak chce zmizet, aby neohrozil lidi ve svém okolí, především svou lásku Letty. Tajně utíká do Dominikánské republiky, aby se tam schoval. Letty se nechce smířit s tím, že ho nikdy neuvidí, a tak se spojí se starým známým Brianem O' Connerem, který se s kolegy snaží dopadnout drogový kartel vedený Antoniem Bragou. Pokud mu Letty pomůže dopadnout Bragu, tak bude Dom osvobozen. Letty nabídku přijímá. Když se Dominic dozví o smrti Letty, vrátí se do Los Angeles hledat jejího vraha. Oba bývalí kamarádi se musí utkat s drogovým bossem Bragou. Sejdou se na startu nelegálního závodu, jehož vítězové získají pochybné právo stát se členy gangu a pracovat pro něj jako námezdní jezdci... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (904)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

jednu hvězdičku dávám za opět krásná auta, o kterých si můžu jen nechat zdát, druhá hvězdička za slušnej příběh a třetí hvězdička na počest Letty... chtěla bych dát další za nádherný oči Paula Walkera a svaly Vina Diesla, ale to bych šla sama proti sobě, protože na tom, ten film postavený nebyl.. ač jsem ráda viděla znovu jejich spojení, tady mi to opravdu nestačilo.. bohužel nemůžu přenést přes srdce pár scén a to snesu hodně :-) následující text je SPOILER! omluvte moji drzost, ale začáteční scéna, kdy Diesl v klidu a s úsměvem kouká, jak se na něj řítí cisterna a on ji bez problému podjede.. ee.. tomu se neříká správné načasování, ale skvělé efekty :-) a ty honičky v tunelech? nevlastním řidičský průkaz, ale něco mi říká, že v takové rychlosti by to nebylo možné :-) KONEC SPOILERU a konec hlášení :-) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak perfektne to zacalo a potom som sa zacal trosku nudit, az kym neprisla prva ilegalna nahanacka v centre velkomesta. Co na tom, ze dostat sa do ciela bez buracky je takmer nerealne, alebo explodujuci kamion rutiaci sa proti autu, ktore nezostane ani trosku skrabnute, to by som musel aj Bondovky brat vazne. Tento film a vobec vsetky styri casti beriem ako cistokrvnu zabavu rychlych kolies, plnu dychvyrazajucich akcnych scen bez nejakeho inteligentneho scenaru. Mimochodom, ak ste videli len prvu cast, kde si tiez zahrali spolu Diesel s Walkerom, vobec vam nebude chybat druha a tretia cast. Teraz som mal pocit, akokeby som sa dival na dvojku :-)... 15.04.2009 ____ Vin Diesel - (Dominic Toretto) +++ Paul Walker - (Brian O´Connor) +++ Jordana Brewster - (Mia Toretto) +++ Michelle Rodriguez - (Letty) +++ John Ortiz - (Campos) +++ Laz Alonso - (Fenix Rise) +++ Robert Miano - (Braga Double) +++ Produkcia: Vin Diesel +++ Hudba: Brian Tyler +++ Videl v kine 14.04.2009 +++ ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nekonecna serie natazena o dalsi proser ani tenhle dil nevybocuje z rady radoby efektnich a za kazdou cenu hrozne moc cool a trendy filmu vsechno jenom nasvicenej predvadejici se prazdnej podvod co o sobe tvrdi ze je akcni film Vin Dieselovy toho tvrdaka vskutku nezeru a vsechny ty hi tech vecicky nemuzou zakrejt tu prazdnotu a nijakost omlouvam se ja nejsem sik a trendy a nebudu podobnej vyvoj akcniho zanru nekvituju teaneger uz totiz vskutku nejsem z tohoto pochybneho veku kdy jsem mel nedostatek rozumu a mozna by se mi takova sracka treba mohla i libit uz sem nastesti vyrostl. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Původní jedničce jsem naložil čtyři hvězdičky, a tady o jednu polevim, i když je to vlastně první regulérní pokračování původního příběhu, který se skutečně povedl. Pokračování mi totiž ukázalo, že vzniknout může inteligentně a s nápadem, a tady ten nápad rozvinout to rozhodně dopadl takřka na jedničku. To, co tomu všemu podřezává hnáty je fakt, že akční scény jsou už tak moc přehnané a hrajou na poslední sekundu tak okatě, až už to není hezké, a nejvíc to odsíraj právě závody, které jsou natočené opravdu hezky, ale v takové Tokijské jízdě jsem si je užil daleko více, proto právě "jen" tři hvězdičky. Rychlí a zběsilí se na jednu stranu povedli, ale na druhou se mi zdálo, že chtějí být lepší než jejich předchozí pokračování a můžou za to hlavně akční scény, jináč hláškující Vin Diesel absolutně neměl chybu :)... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Musíš utiecť.“ – „Ale ja už neutekám.“ Prvý diel sa mi páčil (60%), druhý zúfalý a zbytočný (20%) a „japonský“ tretí prekvapivo dobrý (60% s nábehom na sedemdesiatku). Do štvorky sa síce vrátila stará partia, no ak necháme bokom rozčuľujúco priemerného Paula Walkera, ktorý je rád, ak mu ponúknu hocičo, Michelle Rodriguez, ktorá sa len mihne v úvode a úplne zbytočnú Jordan Brewster, znamená „návrat starej party“ v preklade predovšetkým a hlavne „návrat Vina Diesela“. A je to pravdupovediac len toto stále ešte dosť charizmatické holohlavé delo, ktoré povyšuje štvorku na aspoň ako-tak pozerateľný akčný film. Ktorý síce nie je ani prehnane akčný, ani prehnane napínavý, vlastne nie je napínavý skoro vôbec, ale je po remeselnej stránke zručne nakrútený a na Diesela sa dobre pozerá. No scenár je príšerný, vzťahy medzi postavami sa zasekli na adrese Beverly Hills 90210 a digitálne automobilové naháňačky ma nútia zívať. Finále v mexických tuneloch absurdné. Koniec fajn. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (32)

  • V scéne, kedy Dominik (Vin Diesel) prichádza na stretnutie do podniku pred prvou akciou plánovaného prevozu, hrá skladba od rapera Pitbulla s názvom "Krazy". (Patrik200s)
  • Daryl R. Alison, majiteľ firmy Kaizo Industries, ktorý pre film dodal spomínaný GT-R R34, bol obvinený z nezákonného dovozu rozobratých vozidiel Nissan Skyline, a potom tieto diely používal v autách produkovaných v spoločnosti Kaizo Industries. Autá neskôr dostali falošné VIN číslo. Týkalo sa to aj auta použitého vo filme. Takéto exotické japonské autá vo všeobecnosti nie sú povolené v Spojených štátoch, pokiaľ nie sú upravené a spĺňajú normy pre ochranu životného prostredia a ministerstva dopravy. Pre potreby natáčania bolo v skutočnosti použitých až 8 áut. Z toho 7 sa používalo na akčné scény, kde hrozilo poškodenie. Išlo o klasické Nissany Skyline R34 s upraveným vzhľadom ako GT-R. (PATWIST)

Související novinky

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

24.09.2009

Dvakrát fantasy, pokaždé jinak. A podle jmen režisérů i v různorodé kvalitě. Bryan Singer v poslední době zvažoval několik zajímavých projektů, nakonec ale podepsal smlouvu na fantasy Jack the Giant… (více)

Vin Diesel a rychlá kola

Vin Diesel a rychlá kola

10.05.2009

Ne, tohle není novinka o pátém pokračování série Fast & Furious (ačkoli scénárista Chris Morgan už byl studiem Universal oficiálně pověřen napsáním dalšího dílu a umístěním děje do Brazílie).… (více)

Rorschach z Elm Street

Rorschach z Elm Street

06.04.2009

Přes 100 miliónů dolarů na celosvětových tržbách, to je víkendové skóre Rychlých a zběsilých. Znamená to snad, že duben se pozvolna stává součástí letní blockbusterové sezóny? Možná. Zhruba za rok,… (více)

Čtyřky útočí

Čtyřky útočí

17.03.2009

Ať už vás napadlo cokoli, následující řádky jsou samozřejmě o možných pokračováních úspěšných trilogií. Matt Damon potvrdil, že se s Paulem Greengrassem opravdu chystají na dalšího Bournea, ale že… (více)

Reklama

Reklama