Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

curfew77 

všechny recenze uživatele

Prověřené a přitom nikdy neokoukatelné kvarteto Dušek-Stašová-Klepl-Holubová si to užilo, nevadí ani krajně nepravděpodobný scénář (a nechtějte po mě, abych bakalářsky dodával, že takové píše jen život, to snad opravdu ne) a přinejmenším kontroverzní "vzkaz budoucím generacím", který já osobně bych tedy nezkousl. Řemeslně nadstandard, dokonce i chvilky balancující na hraně trapnosti zvládla nakonec režisérka a taky mladí Prachař s Issovou na jedničku. Nemůžu popřít, že jsem se bavil, a o to tady má jít. Takže 70 %. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi teda moc nelíbilo. Nerozumím tomu, proč to má 70%. Ale proti gustu... Každopádně mě se to zdálo dosti nudné, nezábavné a nevtipné. Nenašel jsem v tom nic extra, prostě jen takový krátký filmík, který mě naprosto ničím nezaujal a zapadl to podprůměrné televizní tvorby. Kdyby to bylo delší, tak mé hodnocení je asi nižší... Howgh! ()

Reklama

macetoma 

všechny recenze uživatele

Tři body, to je tak akorát. Klepl, Holubová, Dušek a Stašová by uhráli cokoliv, ale od půlky mi bylo jasné, jak to dopadne. Holt jsme malá země, takže je to asi "každý s každým", ovšem co je moc to je příliš. Škoda toho autobusu, to bylo úplně zbytečné. Celkově jako zpestření nedělního večera to beru. ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Na nedělní TV inscenaci to bylo skutečně nadprůměrné. Trochu mi vadilo, že opět vidím stejné provařené tváře v rolích manželů (Klepl-Holubová), ale Marta Issová mi všechno svým přirozeným herectvím vynahradila. Tahle mladá dáma roste v hereckou osobnost. Snad se nezkazí. Nebo snad ji nidkdo nezkazí... ()

imados 

všechny recenze uživatele

Kukačky oproti předchozí inscenaci Stop oplývají širším hereckým ansámblem, Dušek, Stašová a Holubová jsou jako vždy výborní. Některé situace jsou vskutku vtipné, nápad se šíleným řídičem autobusu mi připadá originální a zápletka s exkrementy a koprofilíí mírně přehnaná. Ale jako celek určitě dobré. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Aquapark, který vidíme na začátku filmu, je Aquapark Babylon v Liberci. (Lajty)
  • Exteriéry i interiéry se točily v Praze Šeberově. (sator)

Reklama

Reklama