Reklama

Reklama

Pravidla zasnoubení

(seriál)
  • USA Rules of Engagement (více)
Ukázka z filmu
USA, (2007–2013), 35 h 56 min (Minutáž: 20–23 min)

Tvůrci:

Tom Hertz

Kamera:

Wayne Kennan

Hrají:

Oliver Hudson, Bianca Kajlich, Megyn Price, David Spade, Patrick Warburton, Adhir Kalyan, Candace Kroslak, Heather Locklear, Andrew Aguilar, Mini Anden (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Adam právě požádal Jennifer po sedmiměsíční známosti o ruku. Jsou zamilovaní a těší se na neutuchající lásku posvěcenou manželským slibem. O něco skeptičtěji k tomuto konceptu přistupují jejich sousedé přes chodbu - Audrey a Jeff jsou totiž svoji již 12 let, a tak mají ke svátosti manželství vypěstovaný svůj vlastní přístup. A kdo má nejvíc co říct k Adamově zasnoubení je samozřejmě jeho nejlepší přítel a spolupracovník Russel, který je i přes svých 150 cm výšky a nafoukaný účes lvem salonů a lovcem dívčích srdcí. Nechejte se lehkým humorem tohoto seriálu vtáhnout do spletité sítě manželských vztahů, kratochvil i povinností a a vypozorujte z nich nezbytná "pravidla zasnoubení". (bystroocko)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (65)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Návykový sitcom o vztazích s kupou hlášek a několika nezapomenutelnými postavami. Jeff je samozřejmě nejlepší. Největší překvapení je zlepšení se Davida Spadea, který v posledních sezónách opravdu válel, ačkoli na tom měl velkou zásluhu i asistent Timmy v podání Adhira Kalyana. Velkým plusem Pravidel je jejich příjemná atmosféra, díky které není problém ani opakovatelné shlédnutí. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si oblíbil vlastně už při sledování prvního dílu. Od té doby jsem každý další díl doslova hltal a nemohl jsem se ho nabažit. Dodnes se k němu velice rád vracím a občas mě i mrzí, že nevznikly další díly. Megyn Price a Patrick Warburton jsou dokonalí a vždy jsem se při jejich scénách bavil. A Oliver Hudson s Biancou Kajlich děj skvěle doplňují. Jediný, kdo mi tam malinko vadil, byl David Spade, který byl občas docela trapný, ale poté, co do děje vstoupil Adhir Kalyan mi přestal vadit. Adhir a David vytvořili dokonalou dvojici, která stávající dvojice skvěle doplňuje. U každého dílu jsem se velice dobře bavil a to je u komediálních seriálů to hlavní... ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to zábavný seriál, který táhne především Jeff, Audrey a Russell. Druhý pár mě občas až irituje, ale co se dá dělat. Jinak mě to himym moc nepřipomíná je to dost diametrálně rozlišné v mnoha ohledech a hlavně bych nepřirovnával Russella k Barneymu (Rassell je boháč, se kterým když se holky vyspí tak toho potom hodně litujou, protože je to skrček nehoráznej). Při pár dílech jsem se pořádně zasmál. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Táhnou to dvě postavy - Jeff a Russel. Bez nich bych to bylo asi o ničem. Každý má jiný druh humoru, ale oba jsou pekelné! Není to příliš o inteligentním humoru, ale spíše o takovém civilním, občas nahlouplém, opřeným o sarkazmus a ironii, především u dvou výše zmíněných. Dobře se povětšinou bavím. Slabých dílů moc není. Dost slušná zábava, na kterou si rád čas najdu. Howgh! ()

Broda84 

všechny recenze uživatele

Další vztahový seriál, který neurazí, ale rozhodně nijak výrazně nezaujme. První hlavnější dvojice Jeffa a Audrey funguje na kontrastu neandrtálec a neurotička, která , musí mít hlavní slovo. Další postavy představují doplňkovou dvojici krasavců, která prezentuje lidi s nižším IQ. První dvojice představuje manželský pár a druhá zasnoubený pár, který se do chomoutu moc nehrne. Aby seriál byl zajímavější, je zpestřen o mpostavu sukničkáře Russell Dunbara. Russell Dunbar je jen velmislabším odvarem Barneyho Stinsona z prvních sérií Himym. Zatímco v Himym se postava Barney velmi povedla a byla výrazným zdojem zábavy ze seriálu, postava Rusella je víceméně založena na snaze být sukničkář, která je zakončena velkým trapasem. Kupodivu seriál měl sedm sezón, což mě překvapuje. Ohodnotila jsem třemi hvězdičkami, asi tak 60%. Když neběží nic lepšího v TV, tak může i pobavit. ()

Galerie (597)

Zajímavosti (6)

  • Timmy v seriálu zmiňoval, že pochází z Jihoafrické republiky. Jeho představitel Adhir Kalyan se skutečně v Jihoafrické republice narodil. (peeteno78)
  • Úvodní melodie se nazývá „How Many Ways“ a pochází od autora Señor Happy. (peeteno78)

Reklama

Reklama